maju napisał(a):hehe widze jestes dowcipny i zaczynasz porównywac piłkarzy wiec tak, o Crespo i Nescie juz wspomnialem a teaz ciąg dalszy:
Shevczenko- hmm w Pucharze interkontynentalnym bardzo dobrze krył go Burdisso, chlopak nawet celnego strzału nie oddał, a co raz nie wyjdzie, drugi tez nie da rady.
Kaka - bardzo dobry młody pomocnik, jednak nie na naszego PITBULLA, któy nie z takim sobie radził.
A co do Adriano to chyba zaspałeś troche i nie wiesz co piszesz, derby już były a to co teraz Adriano pokazuje nie podlega żadnej dyskusji, chłopak jest w formie i to widać, król strzelców Copa America, nawet taka wieża jak Stam nie da rady. Adi w pole karne wchodzi jak w masło.
Nie jestem głupi zeby dom postawic na ten mecz, ponieważ zawsze moze się zdarzyć błąd albo drużyna nie będzie tego dnia w formie. Ale znając Ronniego i spułkę to zrobią z was mielonke

.
Najlepsze w tym wszystkim jest, że milan gra w sparingach przeważnie w jak najlepszym składzie i gra na pokaz nie wystawia całej 11 rezerw, ani młodych bo boji się, że przegra. Tylko najlepsze bedzie to, że później bedziecie sie tłumaczyć, ze macie kontuzje bo w sparingach grali najlepsi. Co tu dużo mówić gracie na pokaz w sparingach, a do ligi jeszcze, ancelotti nawet nie będzie wiedział w jakim stanie są zmiennicy.

Shevczenko- hmm w Pucharze interkontynentalnym bardzo dobrze krył go Burdisso, chlopak nawet celnego strzału nie oddał, a co raz nie wyjdzie, drugi tez nie da rady - chyba zapomniales kto jest krolem strzelcow i kto 11 bramek Interowi nawalil w derby.Ja jak sie upre to znajde wiele slabszych spotkan dowolnego zawodnika.
Kaka - bardzo dobry młody pomocnik, jednak nie na naszego PITBULLA, któy nie z takim sobie radził. - kurde widziales juz jak grali przeciw sobie?Musze napisac do Cyfry o lepszy pakiet bo u mnie tego meczu jeszcze nie bylo.W ostatnich dwoch pojedynkach derbowych jakos znalazl na was sposob.
A co do Adriano to chyba zaspałeś troche i nie wiesz co piszesz, derby już były a to co teraz Adriano pokazuje nie podlega żadnej dyskusji, chłopak jest w formie i to widać, król strzelców Copa America, nawet taka wieża jak Stam nie da rady. Adi w pole karne wchodzi jak w masło. - a dwa akapity wyzej wspominasz o pucharze intenkontynentalnym.A kiedy byl ten puchar?Wczoraj? Konsekwencja godna podziwu.
Nie jestem głupi zeby dom postawic na ten mecz, ponieważ zawsze moze się zdarzyć błąd albo drużyna nie będzie tego dnia w formie. Ale znając Ronniego i spułkę to zrobią z was mielonke

. - Tak tak a trawa byla mokra a nad stadionem lataly ptaki i dlatego nie wygrali

O jakiej "spulce" mowisz?
Najlepsze w tym wszystkim jest, że milan gra w sparingach przeważnie w jak najlepszym składzie i gra na pokaz nie wystawia całej 11 rezerw, ani młodych bo boji się, że przegra. Tylko najlepsze bedzie to, że później bedziecie sie tłumaczyć, ze macie kontuzje bo w sparingach grali najlepsi. Co tu dużo mówić gracie na pokaz w sparingach, a do ligi jeszcze, ancelotti nawet nie będzie wiedział w jakim stanie są zmiennicy. - A Inter nie gra na pokaz?Graja bez kibicow na zamknietym stadionie tak?
Co do Milanu to Ancelotti wie co robi nie martw sie

Osobiscie bylem zadowolony ze zarywajac noc aby obejrzec mecz z Chelsea zobaczylem prawie pelny sklad Milanu a nie jego rezerwy.Ja tam sie ciesze ze Inter nie zawsze gracie najsilniejszym skladem bo raz ze moge posmiac sie z waszych wynikow a dwa bedziecie zgrywac linie pomocy chyba w trakcie sezonu.