Inter Mediolan (zbiorczy)

Wszystko o piłce we Włoszech - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Kogo/czego potrzebuje Inter?

Karimowa
4
10%
Teveza
1
3%
Massimo Morattiego
1
3%
pieniedzy Massimo Morattiego
8
20%
Eto'o
3
8%
zwyciestw
6
15%
lewej nogi Montolivo
17
43%

Liczba głosów : 40

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Postprzez MaUser_FCI N 28.02.2010 15:20

AHAHAHA
to było cudowne!!
MaUser_FCI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez arek_ahig N 28.02.2010 15:22

Ogladam sobie mecz Interu i podoba mi sie gra Barwuaha w dniu dzisiejszym, to co jednak rzuca sie w oczy to jego teatralne upadki i zwijanie sie z bolu po kazdym kontakcie z rywalem. To juz chyba siedzi w jego lbie i juz nigdy sie tego nie wyzbedzie. A szkoda.

PS. Ladna klepa. :D

Milito chyba uczy sie od Balotelliego. :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
arek_ahig
Kapitan
Kapitan

Postprzez Diamen23 N 28.02.2010 15:52

Jeśli Mario będzie grał tak jak dzisiaj to może płakać i upadać co chwilę. Też mnie to irytuje, ale taki jest. Młody i głupi :P . Ale gra dobrze dzisiaj, bramka i świetna wrzutka na głowę Milito. Do tego kilka razy się wrócił, miał nawet odbiór piłki w środku co zdarza mu się rzadko.
Tak poza tym, myliłem się, że będzie ciężko. Jest łatwo i przyjemnie, Udinese ma mało argumentów przemawiających za nimi. A bramka Maicona po przepięknej akcji, dawno nie widziałem takiej klepki i do tego doszedł fantastyczny strzał w okienko. Bramka kolejki :P
Obrazek
Diamen23
Kapitan
Kapitan

Postprzez MaUser_FCI N 28.02.2010 15:55

Dobra I połowa, tylko trochę razi Quadrado (tak to się pisze?) i Sanchez, którzy za bardzo sobie hasają po prawej stronie. Pandev i Milito przez pierwsze 15 minut niewidoczni. Przy bramce Pepe tyłka dał też Maicon, który zepsuł pułapkę offsajdową.

Mario dzisiaj bardzo dobrze, fantastyczny gol i asysta - szkoda, że przy okazji ostatniej kontry pogubił się bo takie 4-1 do szatni bankowo odebrałoby chęci Udine do gry.
Nasz Książe jak zwykle na plus, wybitny udział przy bramce Maicona, a już gol jego autorstwa wynikiem snajperskiego nosa.
Wesley dobrze rozgrywa, chociaż czasem, aż prosi się o szybsze podanie. Druga sprawa, że dawno nie widziałem Sneijdera próbującego strzału z dystansu.
Myślę, że Eto'o zmieni Pandeva i wreszcie strzeli dziś bramke.

Forza Inter
MaUser_FCI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Tomusmc N 28.02.2010 16:11

Już Mourinho coś na trybunach nie pasowała, jak zwykle sędzia oszukał bo Balotelli przypadkiem odbił piłkę ręką ;) mam nadzieję, że zobaczy powtórki i ucichnie. Ciekawy mecz i widać, że Udine na pewno nie odpuści
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez MaUser_FCI N 28.02.2010 16:14

A pomyślałeś, że Mou mógł sie wpieniać właśnie na bezmyślne zachowanie Ballotelliego?
MaUser_FCI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Tomusmc N 28.02.2010 16:15

MaUser_FCI napisał(a):A pomyślałeś, że Mou mógł sie wpieniać właśnie na bezmyślne zachowanie Ballotelliego?

Bynajmniej narzekał jak zwykle, inna sprawa że powinien być drugi karny dla Udinese. Stankovic się głupio tłumaczy, że dotknął piłkę klatką piersiową :roll:
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez arek_ahig N 28.02.2010 16:20

Nie wiem czy tam bylo zagranie reka Stankovica trzeba zobaczyc dokladnie na powtorkach.
Sedzia popelnil fatalny blad nie dajac zoltej kartki Barwuahaowi, ktora powinien wyciagnac z automatu. Wbrew pozorom to jest spory blad, bo swiadczy o nieznajomosci przepisow przez arbitra. :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek
arek_ahig
Kapitan
Kapitan

Postprzez Diamen23 N 28.02.2010 16:54

Odbiło mu się od klatki i musnęło rękę, dla mnie karnego być nie powinno. Przypadkowe zagranie.
Obrazek
Diamen23
Kapitan
Kapitan

Postprzez Maciek (interista) N 28.02.2010 16:56

Znakomite spotkanie. Druzyny pokazaly kawal dobrego futbolu i zostawily cale serce na boisku, niespotykana intensywnosc gry jak na ta lige. Brawo! Maicon wraca do formy!
Obrazek Obrazek Obrazek
Maciek (interista)
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Babel N 28.02.2010 17:01

Zdażyłem na ostatnie dwadziescia minut w którym to wlasciwie tylko sie bronilsmy. Ostania akcja i mielismy bardzo duzo szczescia. Widze, ze jednak Thiago zagrał w obronie, wiec trzeba podejść do wyniku tak jak pisałem wczoraj z wielkim zadowoleniem. Duzo bramek, widowisko z dramaturgia, w dobrym tempie wiec pewnie ładny mecz mnie ominał. Niesamowice wazne trzy punkty.
"Zmierzch..."
Babel
onegdaj alkoholik
onegdaj alkoholik

Postprzez Martin Pellegrino N 28.02.2010 17:02

Tomusmc napisał(a):powinien być drugi karny dla Udinese. Stankovic się głupio tłumaczy, że dotknął piłkę klatką piersiową :roll:

Na powtórkach wydawało mi się, że piłka najpierw odbiła się od kolana, a dopiero później od ręki więc o karnym nie ma mowy, chociaż nie widziałem dokładnie. Szkoda, że zamiast tak ciekawie zapowiadającego się spotkania C+ pokazywało mecz Milanu.

Trochę się obawiałem tego spotkania bo Udinese nam nie leży. Ostatnio przegraliśmy w Udine w 93 roku, ale od tamtego czasu najczęściej padał remis, a taki wynik dzisiaj nie wchodził w grę mając na uwadze, że po ostatnich remisach Milan niebezpiecznie się do nas zbliżył. Dobre spotkanie chociaż w drugiej połowie zdecydowanie słabiej w ofensywie. Myślę, że bramka na 4-1 odebrałaby ochotę gry gospodarzom, a tak było nerwowo. No i sędzia, który nadmiernie przedłużył mecz i w 95 minucie mogła paść wyrównująca bramka, a druga połowa została przedłużona jedynie o 3 :roll:
Obrazek
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Sero N 28.02.2010 17:04

Ręka to ręka i karny dla Udinese się należał. W dodatku Dragon wcale nie miał jej przy ciele tylko zablokował dośrodkowanie, więc tym razem możemy cieszyć się z błędu na naszą korzyść.

Super Mario :) Bramka Maicona miodzik :]
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Sero
El Nerazzurro

Postprzez Zico_FCI N 28.02.2010 17:28

Martin Pellegrino napisał(a):Szkoda, że zamiast tak ciekawie zapowiadającego się spotkania C+ pokazywało mecz Milanu.

Mecz był na Polsacie Sport Extra
C+ nie ma praw do meczów w Udine
...
Zico_FCI
Io Sono Interista

Postprzez MaUser_FCI N 28.02.2010 17:32

Zico_FCI napisał(a):
Martin Pellegrino napisał(a):Szkoda, że zamiast tak ciekawie zapowiadającego się spotkania C+ pokazywało mecz Milanu.

Mecz był na Polsacie Sport Extra

Kurna, a ja się na sportingbecie męczyłem ;/
Pieprzony teleświat :|
MaUser_FCI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Włochy