Boromir napisał(a):Mam przypomnieć, jak tłumaczyliście rękę Couto byleby wyszło na wasze? W jednym zdaniu przeczysz sam sobie podając dwa skrajne przykłady w którym jeden jest na waszą korzyść, a drugi nie
Nie wiem kto wtedy bronił tej sytuacji, na pewno nie ja. Przywołałem te dwie sytuacje bo jak widać najbardziej utrwaliły się kibicom Calcio z tych, ostatnimi laty, kontrowersyjnych. Co do konieczności ruchu ręki w kierunku piłki przypomnę Mundial we Francji i "profesora" Baggio

arek_ahig napisał(a):Mijasz sie z prawda nie po raz pierwszy zreszta, ale nie mam zamiaru, po raz wtory tlumaczyc tego osobom, ktore maja niewielkie pojecie o przepisach gry w pilke kopana.
W sytuacji ze Stankovicem wydawalo mi sie, ze arbiter prawidlowo nie odgwizdal rzutu karnego, aczkolwiek nie widzialem dokladnych powtorek. NIe zmienia to jednak faktu, ze nieprawda sa cytowane przeze mnie Twoje slowa.
Szalenie inteligentne słowa. Szanowny "kolego", nigdy nic mi nie tłumaczyłeś, a jeśli komuś cokolwiek tłumaczyłeś, a ja miałem tę nieprzyjemność i Twoje wypowiedzi czytałem to zawsze sprowadzało się to do tego, że przedstawiałeś bardzo subiektywne opinie często wypaczające konstruktywną dyskusję z racji Twojego nastawienia co do Interu i jego kibiców. Tak więc wybacz, ale poczytaj sobie przepisy gry w [jak to nazwałeś] "piłkę kopaną", albo chociaż przypomnij słowa Coliny po wspominanej przeze mnie główko-ręce Adriano.
Dyskusja jest jałowa skoro wszyscy (albo prawie wszyscy) zgadzają się, że karnego nie było.