Inter Mediolan (zbiorczy)

Wszystko o piłce we Włoszech - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Kogo/czego potrzebuje Inter?

Karimowa
4
10%
Teveza
1
3%
Massimo Morattiego
1
3%
pieniedzy Massimo Morattiego
8
20%
Eto'o
3
8%
zwyciestw
6
15%
lewej nogi Montolivo
17
43%

Liczba głosów : 40

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Postprzez Maciek (interista) Pt 12.03.2010 14:07

Raiola :hardkor2:
Jedyny pozytyw jest taki, ze jak juz go gdzies upchnie to za konkretna kase.

W kadrze jest Davide wiec konczymy wynalazki typu Cordoba na lewej obronie. Mam nadzieje, ze Santon zagra w Londynie a Zanetti powedruje do drugiej linii i darujemy sobie widok tam Sulleya.
Obrazek Obrazek Obrazek
Maciek (interista)
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Daaaamian Pt 12.03.2010 14:45

Babel napisał(a):Kjaer jak zostanie w Italii to tylko w Palermo. W przyszlosci jak bedzie zmienial klub, wydaje mi sie, ze wybierze lige angielska.

Sam zawodnik najchętniej przeniósłby się do LFC, o czym już niejednokrotnie wspominał.
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Babel Pt 12.03.2010 15:18

Maciek (interista) napisał(a):Raiola

Rodzina Balotellich (brat) nie wyglada za bardzo na taka, która chce sie dzielic kasa. Tyle, ze jak podkresla sam pan Mino chodzi takze o wyciszenie i budowanie spokojniejszego wizerunku wokol Mario. To mu sie akurat przyda, a jesli go wyciszy i ten skupi sie na grze to i bedzie liderem. A ze Moratti zatrzyma nasza gwiazdke jestem spokojny, tyle zeby byla tego warta. W tej chwili ma kontrakt do 2013 i negocjacje odlozone beda na pozniej. W zamysle Mario, pewnie gdy jego wartość wzrosnie. Oby wzrastała.

Bardziej niz o Mario zaniepokojony jestem wynikiem dzisiejszego spotkania z Catania. Pod wodza Sinsy Catania zdecydowanie zaczeła odstawac od strefu spadkowej i nie trudno zauwazyc, ze skrobie punkty wszystkim u siebie i na wyjezdzie. Oczywiscie Inter dalej jest faworytem, ale faworytem który myslami jest juz przy wtorkowym meczu z Chelsea i faworytem takim, który raczej nie moze pozwolic sobie na nastepny remis. Cordoby na lewej nie zobaczymy, bo Samuel jest zawieszony za kartki wiec bedzie gral na srodku. Na lewej Santon lub Zanetti, wiadomo ze lepiej gdyby Il Capitano grał w pomocy nizli Muntari, ale mozna dac szanse Maridze. Nie ma w skladzie Mario, ktory ma jakas przypadlosc kolanowa, Pandev po ostatnim meczy raczej zacznie na ławce, wiec dzis bedzie klasyczne 4-3-1-2. Wg mnie kluczowa dla wyniku bedzie lepsza dypozycja Sneijdera, Milito i Eto'o (lub Pandeva). Jesli klepniemy z dwie, trzy bramki to mysle ze nawet potrojne M (Martinez, Mascara, Morimoto) nas nie ugryzie. Licze tez na Dekiego, który w meczach z Catania potrafi blysnac swietnym podaniem czy strzałem. Ciekawe tez kiedy ostatnio pilkarze Interu czy Catanii grali oficjalny mecz w piątek, dobrze ze chociaz pora rozgrywania jest normalna.
"Zmierzch..."
Babel
onegdaj alkoholik
onegdaj alkoholik

Postprzez MaUser_FCI Pt 12.03.2010 21:39

Boże ale zamulanie.
Jakże mnie denerwuje dyspozycja naszych ulubieńców. Z kim, jeśli nie z Genoą, Catanią, Parmą mamy zdobywać bramki i punkty? Poza strzałem Wesa, który przez ostatnie pare meczy za dużo podaje, a za mało strzela, nie pokazaliśmy zupełnie nic konkretnego i w ten sposób tego meczu nie wygramy. Irytuje Maicon, jego złe podania i dośrodkowania. Przy rożnych nie umiemy czysto wybić piłki. Za to przez pierwsze 10 minut akcje tworzyliśmy przez wybijanie futbolówki na oślep. Zero pomysłu. A Milito mógłby się nauczyć jakiegoś innego zwodu niż zejście na prawo, naprawdę.
Taa ja wiem, Chelsea, Sycylia, Catania w formie, do tego złe warunki pogodowe itd i jest jak jest.
Tyle, że to jest INTER, goni nas Roma i Milan i nie można tego meczu nie wygrać.
MaUser_FCI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez kaczy Pt 12.03.2010 22:17

Maxi Lopez żyje :D 1-1
Będą nerwy w koncówce bo Inter nie może se pozwolić na 2 remis z rzędu. Bynajmniej nie wypada
Obrazek
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Diamen23 Pt 12.03.2010 22:23

Muntari pobił chyba właśnie jakiś rekord świata... idiotyzm
Ostatnio edytowano Pt 12.03.2010 22:24 przez Diamen23, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Diamen23
Kapitan
Kapitan

Postprzez MaUser_FCI Pt 12.03.2010 22:23

Banda Debili!!

Pierwsza żółta troche z dupy ale machanie łapskami w polu karnym to idiotyzm.
Ostatnio edytowano Pt 12.03.2010 22:24 przez MaUser_FCI, łącznie edytowano 1 raz
MaUser_FCI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Babel Pt 12.03.2010 22:23

Muntari zaliczyl wejscie smoka.
"Zmierzch..."
Babel
onegdaj alkoholik
onegdaj alkoholik

Postprzez kaczy Pt 12.03.2010 22:24

Czemu 'Specialo Uno' gdzieś za szybą, a nie na ławce ?
Obrazek
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez fieldy Pt 12.03.2010 22:26

dostał bana na kilka meczow. za dużo się napinał. nie słuchał moderatorów,
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Postprzez MaUser_FCI Pt 12.03.2010 22:26

Bo ma jeszcze bana za kajdanki.
MaUser_FCI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez MarcinW Pt 12.03.2010 22:29

Słowem krótkiego komentarza. Mam nadzieje, że to jest ostatni mecz Muntariego w naszych barwach.
"W klubie nigdy nie było tak dużo Morattich jak obecnie. Jest prezes, wice prezes Angelo Mario i inne dzieci prezydenta, także jego bratanek Angelo, jest Carlotte i Giovanni, jest Celeste, o której niewiele się mówi"

Przeje...
MarcinW
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Maciek (interista) Pt 12.03.2010 22:32

To robi sie smieszne co oni ostatnio graja w lidze.
Obrazek Obrazek Obrazek
Maciek (interista)
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Diamen23 Pt 12.03.2010 22:37

Żenada. Sinisa nas pozamiatał :lol:
Jak ktoś taki jak Muntari może choć ocierać się o skład. Przecież to jest DP i powinien ubezpieczać i uspokajać grę, a on jest tykającą bombą. Po prostu to jest szczyt frajerstwa to co on zrobił, w tak głupi sposób się dać wyrzucić :lol: . Co jest, zawodnicy z Ghany mają zapisane w genach bronienie wolnych rękami? Najpierw Mario, teraz Sulley.
Obrazek
Diamen23
Kapitan
Kapitan

Postprzez MaUser_FCI Pt 12.03.2010 22:37

Zaczęło się od zawieszenia Mou - no bo gdzie inaczej szukać osłabienia drużyny. Primadonny, za co tę kasę biorą?! Z takim morale, nie mamy szans z Chelsea i już.

Jak Jose przegra to mistrzostwo - a w tej chwili się na to zanosi to wyleci na zbity pysk. Roma na Olimpico nas zje.

Dziękuje, dobranoc
MaUser_FCI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Włochy