Maciek (interista) napisał(a):Raiola
Rodzina Balotellich (brat) nie wyglada za bardzo na taka, która chce sie dzielic kasa. Tyle, ze jak podkresla sam pan Mino chodzi takze o wyciszenie i budowanie spokojniejszego wizerunku wokol Mario. To mu sie akurat przyda, a jesli go wyciszy i ten skupi sie na grze to i bedzie liderem. A ze Moratti zatrzyma nasza gwiazdke jestem spokojny, tyle zeby byla tego warta. W tej chwili ma kontrakt do 2013 i negocjacje odlozone beda na pozniej. W zamysle Mario, pewnie gdy jego wartość wzrosnie. Oby wzrastała.
Bardziej niz o Mario zaniepokojony jestem wynikiem dzisiejszego spotkania z Catania. Pod wodza Sinsy Catania zdecydowanie zaczeła odstawac od strefu spadkowej i nie trudno zauwazyc, ze skrobie punkty wszystkim u siebie i na wyjezdzie. Oczywiscie Inter dalej jest faworytem, ale faworytem który myslami jest juz przy wtorkowym meczu z Chelsea i faworytem takim, który raczej nie moze pozwolic sobie na nastepny remis. Cordoby na lewej nie zobaczymy, bo Samuel jest zawieszony za kartki wiec bedzie gral na srodku. Na lewej Santon lub Zanetti, wiadomo ze lepiej gdyby Il Capitano grał w pomocy nizli Muntari, ale mozna dac szanse Maridze. Nie ma w skladzie Mario, ktory ma jakas przypadlosc kolanowa, Pandev po ostatnim meczy raczej zacznie na ławce, wiec dzis bedzie klasyczne 4-3-1-2. Wg mnie kluczowa dla wyniku bedzie lepsza dypozycja Sneijdera, Milito i Eto'o (lub Pandeva). Jesli klepniemy z dwie, trzy bramki to mysle ze nawet potrojne M (Martinez, Mascara, Morimoto) nas nie ugryzie. Licze tez na Dekiego, który w meczach z Catania potrafi blysnac swietnym podaniem czy strzałem. Ciekawe tez kiedy ostatnio pilkarze Interu czy Catanii grali oficjalny mecz w piątek, dobrze ze chociaz pora rozgrywania jest normalna.