Inter Mediolan (zbiorczy)

Wszystko o piłce we Włoszech - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Kogo/czego potrzebuje Inter?

Karimowa
4
10%
Teveza
1
3%
Massimo Morattiego
1
3%
pieniedzy Massimo Morattiego
8
20%
Eto'o
3
8%
zwyciestw
6
15%
lewej nogi Montolivo
17
43%

Liczba głosów : 40

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Postprzez Boromir Wt 16.03.2010 15:16

Sero napisał(a):Oryginalny to on jest trzeba przyznać, ale coraz częściej zastanawiam się czy ten jego charakterek można okiełznać ?

Moim zdaniem to nie charakterek, tylko Jose stosuje rasizm w czystej postaci bo przecież jest czarny i to dlatego... :roll:
Obrazek
Boromir
Kapitan
Kapitan

Postprzez Sero Wt 16.03.2010 16:34

Już nie tylko w futbolu ale w ogólnym życiu społeczeństwa obowiązują pewne zasady których nie należy łamać. Zarówno młodszy powinien mieć szacunek do osób starszych jak i pracownik nie może ośmieszać szefa przy reszcie pracowników. A jeśli nie stosujesz się do zasad myśląc, że to jakieś zło wymierzone w ciebie, to chyba warto zastanowić się czy aby na pewno wszystko ze mną w porządku?

Nie mówię, że Balotelli ma poklaskiwać trenerowi, prezesowi czy Bóg wie komu jeszcze. To też źle gdy nie ma się własnego zdania, jednak są pewne granice. Ale skoro 19 latek chce ustawiać sobie wszystkich pod ścianą to chyba nic dobrego z tego nie wyniknie ...

Cordoba na lewej ? panie uchroń.
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Sero
El Nerazzurro

Postprzez Łukasz_ Wt 16.03.2010 16:53

No wiesz Sero to zależy. Na pewno za plecami szefa robisz swoje, czasami nie wytrzymujesz ciśnienia i w przeciwieństwie do Balotelliego nie do końca musisz lubić to co robisz :P Jeżeli chłopak aż tak się stawia i ma gdzieś trenera to może po prostu nie zależy mu na tej pracy ? Czytaj pracy w tej firmie :P
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Postprzez Maciek (interista) Wt 16.03.2010 19:42

Milito - Etoo - Pandev czyli 4-2-3-1 od pierwszej minuty. Wysylamy wszystko co mamy do ataku...
Obrazek Obrazek Obrazek
Maciek (interista)
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Babel Wt 16.03.2010 19:55

Maciek (interista) napisał(a):Czyli wysylamy wszystko co mamy do ataku...

Jeszcze Quaresma jest na ławce... :P

Taktyka dobra, biorac pod uwage ostatnie mecze to wszystko jedno dla defensywy czy wyjdziemy 4 czy 3 w pomocy. Jedyna zmiana jaka moglbym widziec to Santon w obronie, Zanetti w pomocy kosztem Motty, ale Davide miał spora przerwe wiec nie bylo za bardzo tematu. No moze jeszcze Deki, bo przeciez nie Muntari?

Chelsea bedzie atakowac, ale biorac pod uwage trojke napastników Interu beda musieli byc bardziej skoncentrowani by nie stracic z głupia bramki, atez maja braki (Turnbull w bramce, Zirkow na lewej). Z tego co widziałem na weekendzie Londyńczycy sa w zdecydowanie lepszej formie niz 3 tygodnie temu i bedzie zdecydowanie ciezej. Marzenie to rozpoczac mecz golem, jak na San Siro. Wazne aby nie zesrac sie na poczatku jak to mamy zwyczajem w LM, tylko grac w pilke. Z Chelsea przegrac mozna, ale bezjajowe wyjscie na boisko równa sie kolejna klapa w LM. Nie mamy nic do stracenia, 2-7 ciezko bedzie powtórzyc, a kazda niespodzianka in plus bedzie niesamowitym sukcesem biorac pod uwage obecna dyspozycje czy klase rywala.

Forza Inter!
"Zmierzch..."
Babel
onegdaj alkoholik
onegdaj alkoholik

Postprzez Magnum Wt 16.03.2010 21:34

Nie powiem że nudny mecz, ale nie to, czego się spodziewałem.. bardzo wyrównany, bramkarze nie testowani, chyba 1 strzał na bramkę był? Sędzia mógł śmiało dać karniaka pod koniec pierwszej połowy.. będzie naprawdę interesująco.
Obrazek
Magnum
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Luciano_ Wt 16.03.2010 21:35

Nic nie zapowiada porażki Interu? Nie oglądam, śledzę wynik na livesports i jestem strasznie sfrustrowany.
Luciano_
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez and1 Wt 16.03.2010 21:36

Wtedy w meczu trzeba by było gwizdać 3-4 karne, co z resztą angielski komentator dobrze zaznaczył. Oby nie wyszło na to, że Eto'o przegrał nam 1/4. Nie ważne jak, może być i w bólach, ale w końcu przebrnąć 1/8 !! 45 minut...
Obrazek
and1
Skład B
Skład B

Postprzez guru Wt 16.03.2010 21:36

Mecz mi sie podoba. Duzo walki. Sędzia jest dość pobłażliwy wobec piłkarzy. Aczkolwiek przy dzisiejszym napięciu nie zdziwię się jak poleci jakiś RED. Mecz ogladam na SopCast z polskim komentarzem. Nie wiem jaki to kanał, ale poziom komentowania jest wręcz żenujący. Tragedia.
guru
Kapitan
Kapitan

Postprzez weasel Wt 16.03.2010 21:38

Luciano_ napisał(a):Nic nie zapowiada porażki Interu? Nie oglądam, śledzę wynik na livesports i jestem strasznie sfrustrowany.

http://www.rojadirecta.com/freedocast/5325428A31DD213D109C

Tu spróbuj chociaż jakość nie powala :mrgreen:
weasel
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez gilardino11 Wt 16.03.2010 21:38

Mecz bez szału, dużo walki ale jakościowo gry to nawet w lidze czasem drużyny dają więcej.Inter mnie zaskoczył dla mnie przez 40 minut kontrolował mecz i jeżeli będą tak grać w 2 połowie to awans powinien być dla Włochów.Chelsea gra na afere i szuka karnego w drugiej połowie muszą zacząć grać w piłkę jeżeli chcą awansować...

Forza Calcio :!: :roll:
gilardino11
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez guru Wt 16.03.2010 21:40

gilardino11 napisał(a):Inter mnie zaskoczył dla mnie przez 40 minut kontrolował mecz

:haha: :haha:

Tobie chyba puscili pierwsze spotaknie.
guru
Kapitan
Kapitan

Postprzez fieldy Wt 16.03.2010 21:41

guru napisał(a):Mecz mi sie podoba. Duzo walki. Sędzia jest dość pobłażliwy wobec piłkarzy. Aczkolwiek przy dzisiejszym napięciu nie zdziwię się jak poleci jakiś RED. Mecz ogladam na SopCast z polskim komentarzem. Nie wiem jaki to kanał, ale poziom komentowania jest wręcz żenujący. Tragedia.

pewno na N-ce z Trzeciakiem ?

Malouda fajnie w końcówce minął Cambiaso chyba, szkoda ze go zablokowali, bo byłby gol po znakomitej akcji. dużo walki, mało okazji. Niby nudy, ale jakoś szybko zleciało, wiec chyba ciekawe :lol:
Obrazek
fieldy
mod niegodziwiec
mod niegodziwiec

Postprzez gilardino11 Wt 16.03.2010 21:41

Nie wiem jaki to kanał, ale poziom komentowania jest wręcz żenujący. Tragedia.

N sport :?: :?: Zgadzam się, tego gówna nie da się słuchać.Zero pojęcia o piłce i słaby przekaz meczu.Najlepsze z tej stacji i tak są studia chyba w poniedziałek :?: Wtedy można się pośmiać jak omawiają najlepsze ligi świata chyba ich nie oglądając :wink:
gilardino11
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Babel Wt 16.03.2010 21:41

Dopoki Chelsea grała po włosku to Inter nie miał problemów. Niestety pod koniec juz zaczeli grac w angielskim tempie i byly nieporozumienia w defensywie. Wynik 0-0 jeszcze nam sprzyja i Inter wie co grac, gorzej jak Chelsea cos strzeli wtedy nie wiadomo jak zareguja Nerazzurri. Moze byc tak, ze w drugiej polowie trzeba bedzie klepac zdrowaśki. Zapowiada sie nerwowo, a Chelsea nie moze juz grac tak zachowawczo.

Szkoda, ze Milito byl na minimalnym spalonym na 80% by to wykorzystal. Musimy tez uwazac przy roznych. Nie mozna tak agresywnie sciagac Drogby i kolegów bo Niemiec w koncu pokaze wapno.
"Zmierzch..."
Babel
onegdaj alkoholik
onegdaj alkoholik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Włochy