Sero napisał(a):Oryginalny to on jest trzeba przyznać, ale coraz częściej zastanawiam się czy ten jego charakterek można okiełznać ?
Moim zdaniem to nie charakterek, tylko Jose stosuje rasizm w czystej postaci bo przecież jest czarny i to dlatego...
Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro
Sero napisał(a):Oryginalny to on jest trzeba przyznać, ale coraz częściej zastanawiam się czy ten jego charakterek można okiełznać ?

Jeżeli chłopak aż tak się stawia i ma gdzieś trenera to może po prostu nie zależy mu na tej pracy ? Czytaj pracy w tej firmie 

Maciek (interista) napisał(a):Czyli wysylamy wszystko co mamy do ataku...

Luciano_ napisał(a):Nic nie zapowiada porażki Interu? Nie oglądam, śledzę wynik na livesports i jestem strasznie sfrustrowany.

gilardino11 napisał(a):Inter mnie zaskoczył dla mnie przez 40 minut kontrolował mecz

guru napisał(a):Mecz mi sie podoba. Duzo walki. Sędzia jest dość pobłażliwy wobec piłkarzy. Aczkolwiek przy dzisiejszym napięciu nie zdziwię się jak poleci jakiś RED. Mecz ogladam na SopCast z polskim komentarzem. Nie wiem jaki to kanał, ale poziom komentowania jest wręcz żenujący. Tragedia.

Nie wiem jaki to kanał, ale poziom komentowania jest wręcz żenujący. Tragedia.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość