Hurrraaaa !!!
Wielka radość
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Przydałoby się wiecej takich "szczęśliwych" bramek w LM cienki napinaczuJarzinho napisał(a): Nie było Essiena więc nie miał kto strzelić szczęśliwej bramki.

smurano napisał(a):Chelsea chyba straciła jakiś rekord nieprzegranych meczy na Stamford

arek_ahig napisał(a):Jarzinho frustrat nadal rozpamietuje pomoc Ovrebo w zeszlym sezonie, a pisal ostatnio wklejajac zmanipulowany filmik, jak to arbiter wcale nie pomogl Barcelonie, ze jest zgola inaczej. Co za oklamywacz.

a to zawodnicy przeciez rywalizujacy o miejsce w skladzie). Jezeli ktos dzisiaja mnie nieco zawiodl to imo Pandev - nie chodzi mi tutaj bynajmniej o ta zmarnowana okazje, po prostu mam wrazenie, ze Macedonczy byl dzisiaj najmniej efektywny z calej duzyny i to, ze jako pierwszy zostal zmieniony bynajmniej nie jest przypadkowe.

Teraz czekamy na losowanie. Jak to jest w 1/4 druzyny z jednego kraju moga trafic na siebie, sa jakies rozstawienia, mozna grac z druzyna z ktora gralo sie w grupie?

gilardino11 napisał(a):Kiedy losowanie ?
W piątek o 12.Obyście Bayern dostali

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość