INTER NIE JEST MISTRZEM I NIE BEDZIE DOPIKI NIE POPRACUJE NAD OBRONA!!!!!....zreszta zobaczymy to w meczu z Roma....mam nadzieje ze wygraja bo stawialem na nich!!!Oby obrona zdalala powstrzymac Cassano i reszte...
Ja także wierze , że Interowi uda się sięgnąć po upragnione Scudetto ( pomoże im w tym atak Adriano-Martins ) , a rywale będa tylko patrzyli na plecy Mediolańczyków Dziwi mnie jak na razie gra Nerazzurrich w Serie A i LM , może jak nie wywalczą Mistrza (Scudetto) chociaż odpukać w niemalowane , to uda im się sięgnąć po trofeum LM
Władcy Mediolanu , władcy Italii , władcy Europy <==> Inter Mediolan
Dzisiaj Inter znowu zabajerzyl To cale gadanie fanow Interu ze strata Cannavaro to zadna strata ze i tak byl stary ze Burdisso go zastapi ze Cordoba 3 razy lepszy (pozdro Milosz ) a widac ze obrona jest jak sito.Oby tak dalej chlopaki
Gdyby nazisci czytali powiesci - Tak utrzymuje Iks - a konkretnie powiesc Iksa o nazistach Nie byloby zadnych nazistow.
ach te filozofie $realu sie nie sprawdzają; mialo byc zwycięstwo a byl tylko remis ale mecz byl podobno widowiskowy(jak większosc Interu w tym sezonie), tylko kiedy wy zaczniecie wygrywać
>>To jest miejsce na Twoją reklamę<<
Madrid, cabrón saluda al campeón!