Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Ebi napisał(a):Dobry meczyk w Rzymie? Bo w Amsterdamie coś niemrawo i szukam alternatyw na przerzucenie się.

ryba_82 napisał(a):Ebi napisał(a):Dobry meczyk w Rzymie? Bo w Amsterdamie coś niemrawo i szukam alternatyw na przerzucenie się.
Chyba śmiało możesz się przerzucić,już 1:1.

Liczyłem po cichu na Lazio, ale wciąż mierzi mnie ta sytuacja z 9 minuty. Według mnie Klose nie miałby szans dojść do tej piłki (uprzedziłby go któryś z obrońców Romy) a kontakt ze Stekelenburgiem był naprawdę nieznaczny. IMO faulu na czerwoną kartkę nie było. Inna rzecz, że sędzia nie odgwizdał bardziej ewidentnej jedenastki po głupiej stracie i faulu Taddeia na Maurim. Nie wiem jak wyglądał mecz w drugiej połowie, grunt że trzy punkty zostają w Rzymie 

Lazio od przyszłego sezonu będzie miało nowego sponsora technicznego. Według wiadomości zebranych przez lalaziosiamonoi.it, Rzymianie podpiszą jutro kontrakt z firmą Macron, która tym samym będzie "ubierać" Biancocelestich przynajmniej przez kolejny rok. Lazio rezygnuje więc z umowy z Pumą, która przez ostatnie czternaście lat zaopatrywała biało-błękitnych w niezbędny sprzęt.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości