Startuje nowy sezon startuje nowa edycja Alice League.
Zatem jezeli ktos chce sie przyłaczyc do zabawy moze znow pobawic sie i teraz moje pytanko czy gramy na tej lidze prywatnej juz utworzonej w poprzednim sezonie czy zakładamy nowa ?
Jest kilku uzytkownikow ktorzy chyba juz na forum sie nie udzielaja i nie bardzo wiem jak ich druzyny sie nazywały
Takze nie wiem kto byłby chetny niech pisze na prv zobaczymy ile sie osob uzbiera liga rusza w sobote a skład trzeba miec gotowy na 30 minut przed pierwszym meczem.
W tym roku mamy 700 pkt do wydania na piłkarzy tych ktorych mielismy juz oczywiscie nie mamy trzeba od nowa kupowac piłkarzy kadra to 18 zawodnikow nie trzeba kupowac wszystkich ale 18 piłkarzy punktuje a nie np.11 wiec tu zalezy od waszego systemu mozna kupic mniej ale lepszych badz wiecej ale bez wiekszych gwiazd.
Strona sports.it wytypowała swoja 11 przedstawia sie nastepujaco:
Toldo (28 ),
Paci (36),
Portanova (14),
Parisi (14),
Rosina (49),
Olivera (30),
Gasbarroni (39),
Kakà (186),
Totti (91),
Mutu (73),
Bonazzoli (14).
Razem: 574
Moja druzyna wyglada takustawienie 3-5-2:
Bramkarze: Abbiati Christian z Torino wartosc 42 powinien miec miejsce w pierwszej 11 bronic jak kazdy wie umie i to potwierdził w Juve. Drugi bramkarz Castellazzi Luca z Sampdori wartosc 10 o pierwsze miejsce bedzie walczył z Gianluca Berti'm bramkarz doswiadczony w tamtym sezonie dosyc dobrze bronił w p.UEFA bo tylko tam dostawał szanse.
Wartsoc obu

52
Obrona
Barzagli Andrea z Palermo wartosc 64 chyba na bank ma pierwsze miejsce w składzie obok niego mlody Cesare Bovo takze z Palermo wartosc 21 chyba moze liczyc na miejsce w pierwszej 11 rok temu potwierdził w Romie ze stac go na wiele poztym ma dobre uderzenie moze bramki strzelac.
Trzeci moj podstawowy obronca to Kakha Kaladze z Milanu wartosc 53 chyba w tym sezonie bedzie z Nesta tworzyc podstawowa linie obrony na srodku pokazał ze grac bardzo dobrze umie no i czasem i bramke strzeli.
Na rezerwie siedzi Alessandro Costacurta z Milanu wartosc 14 oraz mlody Alessandro Potenza z Fiorentiny wartosc 15 moze wywalczy miejsce na prawej stronie w Violi ma talent pod okiem Prandelliego moze sie swietnie rozwinac.
Wartosc całej lini obrony

167
Pomoc:
Diana Aimo Stefano z Palermo wartosc 23 juz przed sezonem w meczach towarzyski przedstawia sie bardzo dobrze strzeli chyba 2 gole

, Foggia Pasquale z Lazio wartosc 100 najdrozszy moj pomocnik to bedzie jego sezon jeszcze jak sie zgra z nowymi kolegami bedzie bardzo dorbze w dwoch sparingach dobrze sie zaprezentował tylko niech jeszcze poprawi strzały bo piłki leciały za trybuny

. Mudingayi Gabyz Lazio wartosc 11 troche z koniecznosci go kupiłem nie wiem czy bedzie mial miejsce w wyjsciowej 11 ale powalczy o nie napewno w tamtym sezonie miał kilka udanych meczow z czasem jak sie dorobie na bank go wymienie

.
Rosina Alessandro z Torino wartosc 48 mlody lewo skrzydłowy wychowanek Parmy moj kandydat do odkrycia roku w Itali

w tym sezonie juz strzelił bramke w Coppa Italia na Mistrzostwach Europy do lat 21 pokazał ze ma talent obok Foggi był najlepszym piłkarzem oby to w lidze potwierdził.No i piłkarz na ktorego najbardziej licze Clarence Seedorf
z Milanu wartosc 90 najlepszy piłkarz Milanu przed sezonem strzela asystuje i charuje w srodku pola oby forme utrzymał.
Na rezerwie Do Prado Guilherme Raymundo z Fiorentiny wartosc 10.
Wartosccałej lini pomocy

282
Atak:
Atak przdstawia sie u mnie kiepsko jest jedna gwiazda Francesco Totti z Romy wartosc 91 oby kontuzje go omijały.
Obok niego Kutuzov Vitalii z Parma wartosc 31 oby pokazał sie z lepszej strony niz w Sampie.
Rezerwa Eder Citadin Martins z Empoli wartosc 10 oraz Paolucci Michele z Ascoli wartosc 10 oraz Reginaldo Ferreira Da Silva z Violi wartosc 57 moze bedzie dostawał szanse od Cesare bramki strzelac umie.
Razem

199
Takze zapraszam do zabawy calciomaniakow i powodzenia