Beckham

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Postprzez Paweuu Śr 28.03.2007 17:10

Beckham to najgorszy, ale za to najbardziej znany "piłkarz" świata. Dla mnie to co on robi jest żałosne. Jego próżność nie zna granic.

Całkowicie co innego byłoby gdyby pozostał w Manchesterze, gdzie go wielbili za grę.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Paweuu
Pseudoforumowicz

DEVID DEVID

Postprzez ba501 Pn 09.04.2007 16:47

Ostatni sezon dla Beckhama byłej gwiazdy Menchesteru Unidet był słaby .Przejście do Galaxi , powrót z niej.Beckham jest coraz słabszy powinnien sie ztym pogodzić że nie jest najlepszy.
Pozdro Piłat
ba501
Żenujący nabijacz :/

Postprzez Adas07 Pn 09.04.2007 17:03

ba501 napisał(a):Menchesteru Unidet

naucz sie pisac :?
Beckham byl i bedzie jeszcze swietnym pilkarzem...Fakt przeszedl do Galaxy chyba dla pieniedzy ale wierzmy ze chce by pilka nozna byla w USA bardziej lubiana,a nie tylko nfl i nba ale to juz nie mi oceniac zainteresowania amerykanow.Beckhama po przejsciu do realu nie lubilem szkoda mi bylo ze kolejny swietny pilkarz zmarnuje sie w Madrycie.Jednak kiedy przypomne sobie jego zagrania gole dla ManU to po prostu takiego pilkarza jezeli nie lubiec to trzeba szanowac.To po jego dosrodkowaniach ManU zdobylo Lige Mistrzow.Szkoda ze nie zostal bo napewno gralby dobrze...widocznie tak los chcial :wink:
Adas07
Skład C
Skład C

Postprzez Meczetinio Pn 09.04.2007 18:16

Adas07 napisał(a):Beckham byl i bedzie jeszcze swietnym pilkarzem

niezgadzam sie z druga czescią twojego stwierdzenia , Beckham był świetnym graczem , osmiele sie nawet powiedziec ze swojego czasu był najlepszy na swiecie ,ale to przeszłosć. Kasa uderzyła mu do głowy , zajął sie reklamami a nie treningiem, mimo ze nie jest juz dobrym graczem wspomnienia pozostaną na zawsze :wink:

PS. No i ma fajne perfumy :P
Glory Glory Man United
Meczetinio
Skład B
Skład B

Postprzez Adas07 Pn 09.04.2007 19:11

A ostatnio to co bylo?Capello sie obrazil ze Beckham juz odchodzi i ze juz u niego nie zagra do konca sezonu...a gdy real ciagle zawodzil nagle sobie o nim przypomnial a sam Beckham w kilku spotkaniach uratowal mu skore :? Moze i rzeczywiscie w USA to nie bedzie swietnym pilkarzem bo nie ma warunkow i motywacji ale ja go zapamietam jako swietnego zawodnika-ale w barwach ManU
Adas07
Skład C
Skład C

Postprzez berni Pn 09.04.2007 19:32

Zgadzam się z Adas07. Mam takie samo zdanie.
"...Paradise comes at a price that I am not prepared to pay..."
berni
Rezerwowy
Rezerwowy

Poprzednia strona

Powrót do Wracając Do Meritum