To będzie dla nas najpoważniejszy sprawdzian w tym sezonie (jak do tej pory). Z Valencią nigdy nie grało nam się łatwo. W tym roku są jeszcze silniejsi niż w poprzednim i będą chyba naszym głównym rywalem w walce o mistrzostwo kraju. Pocieszające jest to, że Barcelona również jest silniejsza niż w roku ubiegłym a na dodatek niektórzy zawodnicy już obecnie są w świetnej formie. Bardzo jestem ciekaw jaki skład wystawi Mister. Nie wszystko jest tutaj takie oczywiste przy tak szerokiej ławce rezerwowych. Rotację raczej w tym przypadku pomijam licząc na to, że Rijkaard wystawi po prostu optymalne na ten moment zestawienie. Ja bym to widział tak...
Jak wszyscy dobrze wiemy Samuel marzy o zdobyciu Złotej Piłki. Jeżeli utrzyma taką formę jak teraz przez jeszcze pewien czas to uważam, że ma szanse na zdobycie tej nagrody. Na pewno gra obecnie lepiej od Ronaldinho. Dużo lepiej.
Niggaz napisał(a):Samuel Eto'o rozegrał do tej pory 99 oficjalnych spotkań w barwach Barcelony strzelając 68 bramek W samej lidze hiszpańskiej (w barwach Barcelony) zagrał 74 razy strzelając 55 bramek Jak wszyscy dobrze wiemy Samuel marzy o zdobyciu Złotej Piłki. Jeżeli utrzyma taką formę jak teraz przez jeszcze pewien czas to uważam, że ma szanse na zdobycie tej nagrody. Na pewno gra obecnie lepiej od Ronaldinho. Dużo lepiej.

to jest ten mecz w którym Puyol i chyba Villa [?] o mało co nie dali sobie po razie
Nawet Carles wyleciał za bandy popchniety przez któregoś z Nietoperzy
Ja pamietam że w tym meczu strasznie iskrzyło - ale bramek nie pamietam ile było ?

Niggaz napisał(a):Myślę o tych absencjach o których informują źródła hiszpańskie.

Messi E2 Ronaldinho napisał(a):Valdes-Zambrotta-Thuram- Puyol- Sylvinho Edmilson- Xavi- Deco Roanldinho- Eto'o- Giuly.
Messi E2 Ronaldinho napisał(a):Najwazneijsze zadanie to wyłaczyc skrzydła Vincente - Joaquin/Silva i wtedy Moro czy Villa takze beda bezproduktywni....

guru napisał(a):Nie jestem pewien, ale mecz chyba bedziena Camp Nou
guru napisał(a):A co sie dzieje z Oleguerem Question Wydaje mi sie ze gosc zawsze na prawej gral, chyba ze ma kontuzje

Niggaz napisał(a):Można to wywnioskować chociażby po nazwie tematu Rolling Eyes
Niggaz napisał(a):Ula dba o ławkę rezerwowych. Na prawej częściej gra Zambrotta albo Belletti.
Niggaz napisał(a):Teraz kiedy sprowadzono Zambro a Haus wrócił do formy nasz kochany Ula musi siedzieć na ławce nad czym bardzo ubolewam.

Zaza napisał(a):Nawet Carles wyleciał za bandy popchniety przez któregoś z Nietoperzy
)revan napisał(a):Jeżeli chodzi o absencje Valencii to na pewno z powodu kontuzji nie zagrają Marchena, Baraja i Tavano
Messi E2 Ronaldinho napisał(a):Najwazneijsze zadanie to wyłaczyc skrzydła Vincente - Joaquin/Silva i wtedy Moro czy Villa takze beda bezproduktywni....

Pisakk napisał(a): Co do Albeldy to nie jest pewne że zagra. Wydaje mi się jednak, że szanse na to są, ale pewnie pewność będziemy mieli dopiero o 21:00 w niedzielę.
Messi E2 Ronaldinho napisał(a):Vincente
Pisakk napisał(a):A to nie było dwa sezony temu? Głowy sobie uciąć nie dam (co najwyżej kciuk Razz )
Pisakk napisał(a):No i del Horno

Niggaz napisał(a):Nie będę owijał w bawełnę i napiszę wprost. Wypisujesz bzdury guru. Nie to żeby mnie to dziwiło, ale jednak...
Niggaz napisał(a):Belletti lepszy w ataku, ale słabszy w defensywie a Oleguer na odwrót. Mieli występować w zależności od przeciwnika, ale częściej grał Oleguer z powodu nie zawsze zadowalającej formy Brazylijczyka.
Pisakk napisał(a):Wydaje mi się jednak, że dzięki mądrej grze jesteśmy w stanie coś ugrać i nie mam na myśli "tylko" remisu.
Niggaz napisał(a):PS: Idź spać.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość