), ale pozwolę sobie na kilka luźnych uwag. Przede wszystkim, nie był to dobry mecz w wykonaniu żadnej z drużyn. Może ktoś podpowie jakie zadania miał w tym meczu Ozil? Bałem się przed meczem, że Guardiola wystawi Villę i będziemy w ten sposób grali w osłabieniu, no ale dzięki Special Five to my graliśmy w przewadze. Mecz dobrze się ułożył gospodarzom, ale zamiast nas dobić pozwolili wyrównać - przy 2-0 mecz pewnie potoczyłby się inaczej, no ale Ronaldo spierdolił to koncertowo. Nie wiem czy zwracał ktoś na to uwagę, ale mnie cieszy, że pokonujemy Real dzięki piłkarzom, którzy przyszli w ostatnim okienku, choć Cesc wcale nie grał dobrych zawodów.
Dr.Football1 napisał(a):http://kwejk.pl/obrazek/734218/apel,do, ... elony.html
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

Durne maksymalnie i naprawdę dziwi mnie kiedy taki stary chłop wkleja taką dziecinadę pod płaszczykiem dorosłego spojrzenia.

Janio napisał(a):W rewanżu powiem Ci w zaufaniu, że np. taki Real do teraz ma masę takich skretyniałych fanów (scheda po czasach świetności) - starczy wpaść choćby na rm.pl i poczytać ich radosną twórczość.

Dzięki, że się z nami tym podzieliłeś.

Emerald napisał(a):2. Barcelona wygrała puchar Gampera, którego z resztąjest gospodarzem... z tego wniosek, ż koleś nie ma pojęcia kim był Gamper... Czyli nie zna historii.

Mirek15 napisał(a):Tylko napisał, że Barca wygrała puchar Gampera. Nie wiem do czego się przyczepiasz. Mówi o sukcesach, a nie o ludziach.
Dr.Football1 napisał(a):Zaraz i tak bedzie,ze Dr najgorszy,a Mentor napisze 50-zdaniowego posta

A podsumowanie tego "apelu" o tym, że Barca już nie ma prawdziwych kibiców.. no cóż.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość