mogę ja zareagować ?
kaczy napisał(a):Nie wiem czemu byl zalozony nowy temat i bloknięty tamtem ... aha Niggaz , wszystko jasne !!
tu nie chodzi o to, czy to Niggaz, czy kto inny - tam dyskusja się toczyła ... wiadomo w jakis sposób.
jak ktoś zakałda temat to niech sie choć torchę postara.
a tam chyba o tym meczu mówiono najmniej.
kaczy napisał(a):Te fotki troche prowokacyjne zapodales , "radosc Barcy" "Rozpacz Realu"
prowokacyjne ? a kto kazał Realowi w dupe dostać 0:3 ??
wyraxnie Niggaz napisał -że daje fotki sprzed roku, dziwne jakby dał fotki sprzed 4, czy 5 lat.
Barca rozniosła Real wtedy, do dziś pewnie wszyscy pamiętamy te gole, jak Ronnie mija kolejnych piłkarzy Realu i przy słupku piłka ląduje w siatce. jakby Real wygrał to pewnie zdjęcia przedstawiały by rozpacz graczy Barcy i radość Realu.
kaczy napisał(a):ale powiem szczerze ze to dziwne
twój post ? też tak sadzę - chyba chciałes jakąś napinkę rozpocząć, czy już nie można o piłce pogadac bez napinania się ?
ja rozumiem, ze emocje sięgają zenitu, że pewnie jest to najwazniejszy mecz sezonu dla Realu [bo na Camp Nou przegrać to nie wstyd] na SB wypadałoby choć zremisowac; ale dyskutujmy o meczu, a nie o fotkach, które Niggaz zapodał, przecież on ich w Corelu nie edytował.
Taka jest rzeczywistość, Real był na kolanach, przegrał wysoko w fatalnym stylu, Barca wręcz odwrotnie, ja tu niedostrzegam nic dziwnego, fotki odzwierciedlają rzeczywistośc tamtych wydarzeń, tego co działo się na meczu i bezpośrednio po jego zakończeniu.