Gran Derby

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Postprzez LAZIO N 21.11.2004 19:05

XBiT napisał(a):
XBiT napisał(a):bedzie Barcelona - Real 3-0 :!:

A nie mowilem?? mam DAR :lol:

Barca byla lepsza w kazdym fragmencie gry! V. Valdes nie mial zadnej okazji do pokazania swoich umiejetnosci!! Barca tym meczem utwierdzila wszystkich w przekonaniu ze jest najlepsza i jestem teraz pewien ze wygraja LIGE MISTRZOW!!

eheh to moze obstwiasz mi STS-a :lol:
Obrazek
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Poko N 21.11.2004 20:02

Traf jeszcze 3 dokładne wyniki i mogą dać Ci miano SUPERTYPERA... :lol: Powodzenia następnym razem...Pozdro...
Wiem, że nic nie wiem,
czyli nie wiem, że coś wiem.
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez LAZIO N 21.11.2004 23:12

eheh mi wystarcza dwa dokładne wyniki :]
Obrazek
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Tomusmc N 21.11.2004 23:17

Czemu tak mało kibiców Realu sie odzywa? byście spróbowali ochronić w jakis sposob swoj zespół ;) Piekny mecz! Bravo Barca!
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Re: Gran Derby

Postprzez Grecky Śr 09.11.2011 12:31

Do kuriozalnej sytuacji może już niedługo dojść w hiszpańskiej Primera Division. Otóż jak donosi portal goal.com spotkanie między Realem Madryt, a Barceloną, czyli słynne Gran Derbi mogą zostać rozegrane o godz. 12.00 by mogli je obejrzeć również ludzie w Chinach.

Co do tego to jakaś pomyłka! Jak można jeden z najważniejszych meczów w Europie grać o 12 : / Widać że marketing i zarobek zaczyna w tych czasach wyprzedzać sport ...
Więcej o tym na http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Gran-Derbi-wczesniej-ze-wzgledu-na-Chiny,wid,13971564,wiadomosc.html
Obrazek
Grecky
Skład C
Skład C

Re: Gran Derby

Postprzez Mentor Śr 09.11.2011 14:15

Myślę, że w tym sezonie GD rozegrane zostaną jeszcze 'normalnie' i zdecydowanie obstawiam sobotę, 10 grudnia o godzinie 22:00. W kolejnych latach natomiast może być różnie. Najbliższy mecz chyba jednak nie jest jeszcze zagrożony. Jeden mecz Realu rozegrany do tej pory o godzinie 12:00 to zbyt mało, aby rzucać się już z koncepcją na najgłębszą wodę.

Jeśli chodzi o marketing to normalka. Prędzej czy później należało się tego spodziewać, kluby nie odrzucą takiego hajsu.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Poprzednia strona

Powrót do Wracając Do Meritum