Chlopaczek napisał(a):"spektakularnego Tim Cup" Milosz masz genialne poczucie humoru![]()
Bardziej mi sie podobala nie mniej spektakularna porazka z Juventusem a szczegolnie z Palermo pare dni pozniej.
Co do wzmocniej Interu skoro juz tu jestem to na papierze wygladaja bardzo dobrze gorzej bedzie ze zgraniem.
TEMESK napisał(a):Chlopaczek napisał(a):"spektakularnego Tim Cup" Milosz masz genialne poczucie humoru![]()
Bardziej mi sie podobala nie mniej spektakularna porazka z Juventusem a szczegolnie z Palermo pare dni pozniej.
Co do wzmocniej Interu skoro juz tu jestem to na papierze wygladaja bardzo dobrze gorzej bedzie ze zgraniem.
Skad ty czlowieku jestes ze mozesz osadzic czy sie zgraja czy nie???
Moze jestes Assystentem Manciniego???

Milosz_FCI napisał(a):fanie Legii Burdisso to wzmocnienie nie lada ...
chlopaczek poprosze modów zeby ci zmienili status na ,,asystend Manciniego'' ale mam wtyki w INTERZE![]()
pozdrawiam
Milosz_FCI napisał(a):fanie Legii Burdisso to wzmocnienie nie lada ...
chlopaczek poprosze modów zeby ci zmienili status na ,,asystend Manciniego'' ale mam wtyki w INTERZE![]()
pozdrawiam
TEMESK napisał(a):Milosz_FCI napisał(a):fanie Legii Burdisso to wzmocnienie nie lada ...
pozdrawiam
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobre Milosz,co do zgrania mysle ze zawodnicy na tym pozomie nie beda mieli strasznych problemow z wkomponowaniem sie w gre zespolu.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość