jest 1.46 i jestem sam na tym forum

:D:D
za chwilke pozakładam sobie nowe konta chyba z nudów
i pospamuje troszku
na stronie jest 28 gości czyli zbanowani userzy czytaja posty niezablokowanych kolegów
Ciekawe czy te dombrosie tez o 2 w nocy siedza i czytaja
a wogóle to pada mi za oknem
Polska to cudowny kraj.. 6 miesięcy zimy.. zimnej zimy z chlapa sniegowo-posniegową z zimnym wiatrem i dupkami na ulicach w kurtkach... potem 2 miesiace niby wiosny.. niby cos tak słonko swieci ale i tak piździ.. potem 2 miesiące lata z czego przez 1 miesiąc leje deszcz

a na koniec jesień... czyli zima w wydaniu bezsniegowym ;/
za kare chyba żyjemy w tym kraju ;/ Bog jaja sobie zrobił z polaków.. kraj cudowny ;/
co tam jeszcze ?? może cos o piłce

gówno warta jest piłka nożna w naszym kraju.. no boki zrywac jak sie patrzy na kibiców.. stadiony.. druzyny.. i zawodników

teraz taki kawał.. PZPN... dobra pożartowaliśmy.. to napisze jeszcze cos o forum
zarejestrowanych użytkowników jest tylu ze spotkanie forumowe trzeba by zrobic na krakowskich błoniach lub na polu pod grunwaldem.. ale co z tego jak gada tutaj z 10 userów:/ nie licze tych speców od głupoty... banana miałem przez chyba 3 tyg i jestem kurde na bierząco

nawet widziałem ze zaza pisze na koncie swojego taty pozyczonego od niggaza
dobra 2 dochodzi... teraz kończe z matą i zaczynam zarządzanie... i po jakiego dombrosia musze sie uczyć:/
papatki:*
siusiaczki w łechtaczki

:*