Zapraszam do dyskusji na temat plotek , dokonanych transferów i zwykłych bajek wymyślonych przez dziennikarzy Faktu. Zebrałem tu jak narazie trochę plotek transferowych związanych z Interem:
Obrońcy:
Maxwell (Ajax) , Heitinga (Ajax) , Chivu (Roma) , Kleber (Santos) , Cassetti (Lecce), Trabelsi (Ajax) , Grosso (Palermo) , Malouda (Lyon) , Vanden Borre ,(Anderlecht) , Maduro (Ajax)
Pomocnicy:
Sneijder (Ajax) , De Jong (Ajax) , Pienaar (Ajax) , Cesar (Lazio) , Ze Roberto (Bayern) , Ballack (Bayern) , Nelson (Benfica) , Marchionni (Parma) , Giggs (Man.U.) , Sergio Aguero (Indepediente) , Ledesma (Lecce) , Volpi (Sampdoria) Kewell (Liverpool) ,
Napastnicy:
Vucinic (Lecce) , Tavano (Empoli) , Ronaldo (Real M.) , Rafael Sobis (Internacional (Brazylia)) , Cisse (Liverpool) , Bojinov (Fiorentina) , Inzaghi (Lazio) , Esposito (Cagliari)
Zawodnicy , którzy mogą odejść:
Toldo (Benfica , Fiorentina) , J.Cruz (Roma) , Recoba (Sampdoria , Stuttgart , Valencia) , Veron(powrót do Argentyny) , Burdisso (powrót do Argentyny, Fiorentina) , Kily Gonzales (powrót do Argentyny) , Ze Maria (Sao Paolo)
Oczywiście nie wypisałem wszystkich (m.in. tych zupełnie odjechanych
Jeśli o któryś zapomniałem proszę uprzejmie mnie o tym informować , a ja poprzez Edit będę uzupełniał.
A teraz już tylko:
oczywiście zapraszam także kibiców Milanu i Juve.
Transfery dokonane:(do Interu)
-Obinna (Chievo)
-Maicon (Monaco)
-Maxwell (do końca sezonu na wypożyczeniu w Empoli)(Ajax)
-Cesar (Lazio)
Transfery dokonane:(z Interu)
-C.Zanetti (Juventus)

jeśli Lizbończycy nie zejdą z tej kwoty to raczej nie ma co myśleć o Brazylijczyku