OK, może sam troche się zapędziłem ze słowami ,że miał być najlepszy na świecie. Chyba, mimo moich wcześniejszych zaprzeczeń wychodzi moja REALność . Szanuję Argentyńczyka, ale większą sympatią darzę Brazyliczyka.
RealFan - rok temu twoja druzyna grala inaczej i robinho tez gral dno. to nie chodzi o styl gry a raczej fakt ze robinho prezentuje pilke futsalowa. pomylil dyscypliny. taki jesus navas przerasta go we wszystkim.
do tego nie uwazam by porownywanie pilkarza starszego o 3 lata z messim mialo jakis sens. w tym wieku to przepasc. messi to rocznik 87 a robinho 84
taka ciekawostka - robinho jest niewiele starszy od alvesa. ktory jest lepszy nie musze pisac.
dlatego mam rade - polecam wybranie pilkarzy w wieku robinho i porownanie ich z nim. a nie pisanie ze i messi i robinho sa niezli bo to nie ta kategoria wiekowa. poczekajcie az messi bedzie w wieku jakim teraz jest wasz robson.
do tego nie uwazam by porownywanie pilkarza starszego o 3 lata z messim mialo jakis sens. w tym wieku to przepasc. messi to rocznik 87 a robinho 84
no jak ja tak kilka stron wstecz napisalem to zostalem za to zjechany poniewaz dla nie ktorych to nie robi roznicy..ale widze ze ktos tak samo spoglada na to
Messi juz cos pokazal w Europie chociaz jest mlodszy a Robinho nic mysle ze on powinien odejsc z Realu do jakiegos klubu w ktorym bedzie mogl caly czas grac bo Capello chyba mu nie zaufa....
A jak ktoś jest moderatorem to powie, że Suchy przeczyta regulamin i zmieni swoją postawę albo dostanie bana.
Temat zamykam bo jednak trudno tutaj o merytoryczną dyskusję.
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart