Messi vs Robinho

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Postprzez KamAr Pn 11.12.2006 23:05

OK, może sam troche się zapędziłem ze słowami ,że miał być najlepszy na świecie. Chyba, mimo moich wcześniejszych zaprzeczeń wychodzi moja REALność :wink:. Szanuję Argentyńczyka, ale większą sympatią darzę Brazyliczyka.
KamAr
Junior
Junior

Postprzez rkoeman Wt 12.12.2006 1:09

RealFan - rok temu twoja druzyna grala inaczej i robinho tez gral dno. to nie chodzi o styl gry a raczej fakt ze robinho prezentuje pilke futsalowa. pomylil dyscypliny. taki jesus navas przerasta go we wszystkim.

do tego nie uwazam by porownywanie pilkarza starszego o 3 lata z messim mialo jakis sens. w tym wieku to przepasc. messi to rocznik 87 a robinho 84

taka ciekawostka - robinho jest niewiele starszy od alvesa. ktory jest lepszy nie musze pisac.

dlatego mam rade - polecam wybranie pilkarzy w wieku robinho i porownanie ich z nim. a nie pisanie ze i messi i robinho sa niezli bo to nie ta kategoria wiekowa. poczekajcie az messi bedzie w wieku jakim teraz jest wasz robson.
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez szef_bialy Wt 16.01.2007 14:06

Leo jest o wiele lepszy... szybszy ma leprzy drybling i ogułem gra w moim ulubionym klubie ...::::Barca::::...

Nie nabijaj.
dawid,Bialy,Barcy fan
szef_bialy
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez mete Wt 16.01.2007 16:51

do tego nie uwazam by porownywanie pilkarza starszego o 3 lata z messim mialo jakis sens. w tym wieku to przepasc. messi to rocznik 87 a robinho 84

no jak ja tak kilka stron wstecz napisalem to zostalem za to zjechany poniewaz dla nie ktorych to nie robi roznicy..ale widze ze ktos tak samo spoglada na to

Messi juz cos pokazal w Europie chociaz jest mlodszy a Robinho nic mysle ze on powinien odejsc z Realu do jakiegos klubu w ktorym bedzie mogl caly czas grac bo Capello chyba mu nie zaufa....
mete
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Suchy90 Pn 09.07.2007 14:58

Z tego co oglądam copa america to zdecydowanie Messi:) Poza tym każdy kto jest za Barca powie ze Messi, a ten co za Realem że Robinho...
Suchy90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Mentor Pn 09.07.2007 14:59

A jak ktoś jest moderatorem to powie, że Suchy przeczyta regulamin i zmieni swoją postawę albo dostanie bana.

Temat zamykam bo jednak trudno tutaj o merytoryczną dyskusję.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Poprzednia strona

Powrót do Wracając Do Meritum