Niespodzianka sezonu ???

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Niespodzianka sezonu ???

Postprzez kostek Cz 06.05.2004 14:34

Dla mnie niespodzianką jest postawa JUVE, gracze z Turynu zawiedli na całej linii :mrgreen:
...
kostek
szara strefa pilka.pl

Postprzez cherryman Cz 06.05.2004 15:53

Dla mnie też niespodzianką jest słaba postawa Juventusu :( . Także Inter nie zachwycił. Można się było spodziewać więcej po drużynach z tak dobrymi zawodnikami. .
cherryman
Junior
Junior

Postprzez Andy Pt 07.05.2004 5:58

cherryman napisał(a):Dla mnie też niespodzianką jest słaba postawa Juventusu :( . Także Inter nie zachwycił. Można się było spodziewać więcej po drużynach z tak dobrymi zawodnikami. .

Można , ale nie koniecznie, Inter grał słabo i to przyznam ale na ich usprawiedliwienie są : zmiana trenera , kontuzje kluczowych zawodników :( .
Władcy Mediolanu , władcy Italii , władcy Europy <==> Inter Mediolan
Andy
Skład B
Skład B

Postprzez kostek Pt 07.05.2004 7:54

Andy napisał(a):
cherryman napisał(a):Dla mnie też niespodzianką jest słaba postawa Juventusu :( . Także Inter nie zachwycił. Można się było spodziewać więcej po drużynach z tak dobrymi zawodnikami. .

Można , ale nie koniecznie, Inter grał słabo i to przyznam ale na ich usprawiedliwienie są : zmiana trenera , kontuzje kluczowych zawodników :( .

Lol kibic Interu...wiadomo....ja podobnie tłumacze postawe MU w premiership ;)
...
kostek
szara strefa pilka.pl

Postprzez Agnieszka N 16.05.2004 14:49

Dla mnie niespodzianką jest słąba postwa Juventusu no i mojego kochanego interu. Myslalam, ze te kluby wiecje pokażą. Ale zgadzam się z Andym. Zmiana trenera miala na to wplyw. Kontuzje z resztą też. Pozytywnie zaskoczyla mnie Sampdoria, ktora zajela wysoką pozycję w lidze. Rozczarowalo takze Chievo. Po zeszlych sezonach spodizewalam się po nich wiecej.
"Niezależnie od tego, ile w życiu
doświadczyłeś cierpienia,
bólu lub zdrady, dzisiaj jesteś dokładnie tam, gdzie miałeś dotrzeć. Zaufaj mocnej nici, która wiąże ze sobą wszystkie chwile twojego życia"
Agnieszka
I am the Special One

Postprzez Slim So 22.05.2004 19:35

W dzisiejszym swiecie jedno jest pewne: INTER NIGDY NIC NIE WYGRA..
A co do Juventusu to racja zawiedli.. I nikt nie wie dlaczego... Totalnie zawiodla oborna (Legrottaglie) i Trezeguet, ktory podczas znakomitej formy Di Vaio powinien siedziec na lawce, a nie odwrotnie...

Dodatkowym bodzcem dla druzyny byla wiadomosc w srodku sezonu o planowanym odejsciu Lippiego... troche to negatywnie podzialalo na druzyne..

Mimo wszystko Juventus na zawsze najlepszy bedzie!
Slim
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez chicken_ns So 22.05.2004 22:49

To że te zespoły słabo wypadły to jescze nie jest taką Niespodzianka . Niespodzianką jest Afera Korupcyjna...... !! Oby ich wszytkich pozamykali za te przekręty !!
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Andy N 23.05.2004 5:45

Slim napisał(a):W dzisiejszym swiecie jedno jest pewne: INTER NIGDY NIC NIE WYGRA..
!

To się zmieni już w następnym sezonie :!: :!: I ty się o tym przekonasz , kto pokonał Juve 2 razy :?: :?: nie słysze :!: :!: INTER :!: :!:
Andy
Skład B
Skład B

Postprzez ynsaic Pn 24.05.2004 18:13

Inter to nie jest drużyna stworzona do sukcesów :twisted:

Największą niespodzianką jest > PARMA < :!: Kto stawiał, że do końca będzie walczyłą o Ligę Mistrzów, kiedy straciła sponsora i zmuszona była do sprzadawania swoich gwiazd :?:
ynsaic
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Andy Wt 25.05.2004 5:58

Nie no może się myle co :?: :?: Ale chyba jednak nie , może mi powiesz że taki Juventus jest stworzony do wygrywania :?: :?: ostatnia edycja LM jakie ciecie dobrze im tak że przegrali z Ac Milanem :twisted: , a o Interze jeszcze nie raz usłyszysz :!: :!:
Andy
Skład B
Skład B

Postprzez Agnieszka Wt 25.05.2004 15:35

Popieram Andy :) ja też wierżę, że Inter znowu zacznie wygrywać. W końcu jestem ich fanką, a kibic zawsze wierzy. Poza tym każda passa się kiedyś kończy, nawet ta najgorsza. Więc pzrestancie mowić ze Inter nigdy nicczego nie wygra..skąd to wiecie?? Wróżka Wam powiedziała ??:P
bólu lub zdrady, dzisiaj jesteś dokładnie tam, gdzie miałeś dotrzeć. Zaufaj mocnej nici, która wiąże ze sobą wszystkie chwile twojego życia"
Agnieszka
I am the Special One

Postprzez adingh Wt 25.05.2004 16:51

To widze że mamy na forum kibiców Interu :D ja do tego klubu nic nie mam :) Nie lubie ani nienawidze go :P
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez kostek Wt 25.05.2004 19:00

adingh napisał(a):To widze że mamy na forum kibiców Interu :D ja do tego klubu nic nie mam :) Nie lubie ani nienawidze go :P

hehe .. adingh myślał byś dłużej nad wypowiedziami....mamy też kibiców Arsenalu, Sandecji czy Legii...i co z tego...."Niespodzianka sezonu" taki jest temat.... :?

nie żebym sie p.. do ciebie..ale pisz z sensem

peace :P

pozdrawiam ;)
...
kostek
szara strefa pilka.pl

Postprzez Agnieszka Śr 26.05.2004 15:34

Hehe widzę, że szykuje sie ostra wymiana zdań :) Ja też myślę, że na forum są kibice wielu klubów a nie tylko Interu ;)hehe
Agnieszka
I am the Special One

Postprzez Moff Śr 26.05.2004 22:00

Dla mnie niespodzianką we włoszech jest ..... [ fanfary ] [ owacja na stojąco ] ....ekhm..... drużyna Parmy :) Brak kasy, brak czołowych zawodników .... Jednak zagrali na poziomie :!:
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Następna strona

Powrót do Wracając Do Meritum