Babel napisał(a):To co jak napisze, że w Budeslidze grają sami kosmici, którzy na 90 minut przybieraja postać ludzką. To tylko, dlatego że jest to moja opinia może być kłamliwa. Nie musisz lubić Serie A, ale prosze nie rób z nas idiotów.

rebuzz napisał(a):a nie staram ci sie wmowic ze sam siebie oszukujesz, to chyba wy staracie sie zrobic idiote ze mnie

Babel napisał(a):
Przykład z kosmosu, ale musiałem wymyśleć coś absurdalnego, abyś zrozumiał (?) o co mi chodzi. Bo mam takie wrażenie z naszej rozmowy. W każdym bądź razie napisałem to co chciałem i ma nadzieje, że już nie bede się w tym watku udziełał. Nie mam już zdrowia.

troszke wiecej wyobrazni panowie i szerszych perspektyw ...

Totnik_ASR napisał(a):
bujna wyobraznia to dobra rzecz ale ja osoboscie od urojen, odczuc wole rzeczywistosc i fakty wiec badz tak dobry i jak juz wysywasz jakis argument to poprzyj go faktami a nie odczucami albo "takie moje zdanie" ba tylko irutyjesz wiernych fanatykow magicznego calcio
juz wiemy nie lubisz tej ligi ale nie racz juz Nas swoimi chorymy teoriami bo jescze uslyszymy ze wloski styl jest paskudny bo wloch przed wykonaniem rzutu roznego musi o 3 sekudny dluzej porozmawiac z kolega.Pozdro i konczie juz ta jalowa dyskusje

rebuzz napisał(a):jak chcecie wiedziec a czemu? a po co ? a na co ? to przeczytajcie sobie moje wczesniejsze posty.

Łukasz_ napisał(a):
, mowa o frekwencji i chuliganach stadionowych ale to przecież nie ma
Łukasz_ napisał(a):Napisz po prostu że liga włoska nie podoba Ci się od tak sobie .
Łukasz_ napisał(a):
i dlatego że odnosi spore sukcesy

Chlopaczek napisał(a):
Rebuzz w nawiazaniu do tych 50 tysiecy sprzedanych karnetow - jaki zysk klub uzyskal z tego tytulu?

rebuzz napisał(a):
nie lubie jak ktos stara sie mnie zmieszac z blotem![]()
powiem tylko ze prowakacja na poziomie miernym z twojej strony![]()
wiec powtarzam ostatnie finalowe zdanie ze liga wloska mi sie nie podoba![]()

Totnik_ASR napisał(a):
jesli bijesz do mnie to nie mialem takiego zamiaru.. zle mnie zrozumiels
Chlopaczek napisał(a):U nas zysk z karnetow (38 tysiecy) to prawie 12 milionow euro i niemal pol miliona za te na faze grupowa LM.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość