Polska to kraj gdzie rozwój zatrzymuje się

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Polska to kraj gdzie rozwój zatrzymuje się

Postprzez PoGGromca Śr 17.08.2011 17:49

Piszcie dobrych zawodników którzy mogli grać w polskiej reprezentacji bądź jakiejś drużynie z ligi.

Ja nie wiem tyle, ze sam Eto'o był na testach, w którejś drużynie, ale nikt się nim nie zainteresował... ;/
Albo Podolski, Ci którzy myślą o nim jak o zdrajcy to idioci, przecież on grał w polskiej lidze, bodajże 1, 2, ale nawet tam był na ławie i nikt się nim nie interesował, nawet do reprezentacji nikt o nim nie myślał, więc w poszukiwaniu swojej szansy ruszył do Niemiec.

Ale tak szczerze, to w Polsce nie ma rozwoju i nawet jakby był taki Podolski, Klose, czy Eto w lidze to byli by przeciętniakami, bo to POLSKA!

Jeśli coś źle napisałem poprawcie mnie pozdro ;P
Visca el Barca!!!

Polska, to koszmar dla młodych piłkarzy. Jest za mało szkółek. Wiele chłopaków marnuje się w lokalnych klubach. Ja sam z resztą chcę być piłkarzem, i szukam jakiegoś klubu z możliwością rozwoju.
PoGGromca
Grafomania zaawansowana

Re: Polska to kraj gdzie rozwój zatrzymuje się

Postprzez Puzon93 Śr 17.08.2011 19:08

PoGGromca napisał(a):Piszcie dobrych zawodników którzy mogli grać w polskiej reprezentacji bądź jakiejś drużynie z ligi.

Ja nie wiem tyle, ze sam Eto'o był na testach, w którejś drużynie, ale nikt się nim nie zainteresował... ;/
Albo Podolski, Ci którzy myślą o nim jak o zdrajcy to idioci, przecież on grał w polskiej lidze, bodajże 1, 2, ale nawet tam był na ławie i nikt się nim nie interesował, nawet do reprezentacji nikt o nim nie myślał, więc w poszukiwaniu swojej szansy ruszył do Niemiec.

Ale tak szczerze, to w Polsce nie ma rozwoju i nawet jakby był taki Podolski, Klose, czy Eto w lidze to byli by przeciętniakami, bo to POLSKA!

Jeśli coś źle napisałem poprawcie mnie pozdro ;P

:boruta:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Puzon93
Rezerwowy
Rezerwowy

Re: Polska to kraj gdzie rozwój zatrzymuje się

Postprzez PoGGromca Cz 18.08.2011 8:55

Sorka, jak źle napisałem, ale według mnie taka jest prawda
Visca el Barca!!!

Polska, to koszmar dla młodych piłkarzy. Jest za mało szkółek. Wiele chłopaków marnuje się w lokalnych klubach. Ja sam z resztą chcę być piłkarzem, i szukam jakiegoś klubu z możliwością rozwoju.
PoGGromca
Grafomania zaawansowana

Powrót do Wracając Do Meritum