Pytania do...

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto po kryjomu rozmawia z Delmą?

Bagg?
19
41%
Corinthians?
7
15%
Babel?
6
13%
Adekk?
6
13%
Diamen23?
8
17%

Liczba głosów : 46

Postprzez luk1208 Pt 14.10.2005 12:19

heh oddałem głos na pewnego moda, kórego nie potrafie zrozumiec :!:
kiedy dokałdnie bedzie mozna zadawac pytania? mozna jedno czy wiecej pytan? jak cos zrobiłbym sobie liste ]:->
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Sawyer Pt 14.10.2005 12:27

*_For_zaza_Milan_* napisał(a):Tym bardzie Ty co pokazujesz w tematach piłkarskich

Tutaj ,sie musze z tobą zgodzic :wink: Dziwne ,ze Cloner jeszcze nie ma "rangi" :roll: :lol:

Ja glos oddalem na zazę bo mam bardzo ciekawe pytanie :twisted:

Mam nadzieje ,ze spodoba sie ono Piotrkowi i ,ze zaza bedzie mial mozliwosc udzielenia odpowiedzi :wink:
Domagam się powrotu starej wersji pilka.pl !
Sawyer
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez luk1208 Pt 14.10.2005 12:28

heh oddałem głos na pewnego moda, kórego nie potrafie zrozumiec :!:
kiedy dokałdnie bedzie mozna zadawac pytania? mozna jedno czy wiecej pytan? jak cos zrobiłbym sobie liste ]:->
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Berele Lewartow Pt 14.10.2005 13:10

Możan przesłać mi kilka pytań, tylko nie ma żadnej gwarancji ,że choć jedno zostanie zadane zwycięzcy ankiety.
Zaza ,chyba wygra,ale jeszcze się wstrzymajmy i pytań narazie mi nie przesyłajcie.
Na mnie tylko jeden głos? Chyba się pogniewamy :?
-halo
-siemasz Pop, Witek nawija. Lecimy!
-gdzie?
-jakto [k****] gdzie?! Do bojuuu!
Berele Lewartow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez cloner Pt 14.10.2005 13:14

Ibrahimović napisał(a): Dziwne ,ze Cloner jeszcze nie ma "rangi" :roll: :lol:

a jaka range bys mi dal :?:
ja zadnej specjalnej nie potrzebuje :)
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Zaza Pt 14.10.2005 13:15

Piotrek bo to za krótko chyba to bedzie trwało. Przynajmiej do środy mogli by głosować ? Przeciesz chyba nikomu się nie śmieszy ?

I nie pisać na kogo głosujesz tylko oddaj glos jak chce a nie nie to nie :P Takie nie potrzebne komentarz.

Piwus to nie idzie w złym kierunku ? :roll:

:wink: :lol: :lol:
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Snipp_ Pt 14.10.2005 13:19

Nie ma potrzeby głosowania do środy, skoro głosy wyraźnie pokazują, kto wygra, a kto odpadnie. Cóż, tym razem potrzeba śmiechu wziąła górę nad jakoscią i jeśli tak dalej pójdzie nie zabczymy Piotrka w następnej ankiecie.
Snipp_
Bianconeri

Postprzez Sawyer Pt 14.10.2005 13:22

cloner napisał(a):a jaka range bys mi dal

"Tak - jestem nabijaczem" albo "Imitacja forumowicza" to takaie moje propozycje (tak jak chciales) :wink:

Piotrek to juz pewne ,ze zaza wygra :wink: ,wprowadz jakis limit pytan od 1 usera (np.3) bo jak ci jeden ,drugi ,trzeci wysle 10 pytan to sie nie połapiesz :lol: :wink:

Pozdro
Sawyer
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Zaza Pt 14.10.2005 13:29

Snipp_ napisał(a):Nie ma potrzeby głosowania do środy, skoro głosy wyraźnie pokazują, kto wygra, a kto odpadnie

:shock: To forum ma 9298 zarejestrowanych użytkowników a Ty po 25 głosach piszesz cos takiego.

Zreszta w wekend tez można. :p i tak My pogadamy o piłka :lol:

Ibrahimović juz ustalił Piotrek wczoraj. tak ? 10 pytan i sam wybiera 3 i wyszyła na prv. :P
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Snipp_ Pt 14.10.2005 13:37

*_For_zaza_Milan_* napisał(a):To forum ma 9298 zarejestrowanych użytkowników a Ty po 25 głosach piszesz cos takiego.

Wysil trochę Twoje szare komórki, o ile takie posiadasz i pomyśl ilu to użytkowników udziela się regularnie. Zaręczam, że niewiele więcej niż zagłosowało dotychczas, a reszta na oddanie swojego głosu ma jeszcze ponad dzień.
*_For_zaza_Milan_* napisał(a):Zreszta w wekend tez można. i tak My pogadamy o piłka

Zamilcz.
Snipp_
Bianconeri

Postprzez Sawyer Pt 14.10.2005 13:38

*_For_zaza_Milan_* napisał(a):Ibrahimović juz ustalił Piotrek wczoraj. tak ? 10 pytan i sam wybiera 3 i wyszyła na prv.

Nie do konca rozumiem co napisales :? "10 pytan i sam wybiera 3 i wyszyła na prv." - tego nie czaje :?

Chodzi mi o to ,zeby kazdy kto chce wyslac piotrkowi pytania na Priv powienien miec limit 3 pytania ,zeby nie robic bałaganu. Piotrek z wszystkich propozycji wybiera 10 najlepszych wg niego pytan i wysyla na Priv ,a "zwyciezca" odpowiada i pozniej to jest publikowane na stronie.

Chyba tak to ma wygladac :roll: :?: Mam racje Piotrek ?? bo juz sie zgubilem :lol:
Sawyer
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Smithu Pt 14.10.2005 14:05

Troszke mnie nie bylo :oops: a tu juz takie ciekawe rzeczy sie dzieja :shock: Genialny pomysl z ta zabawa. Ja myslalem by juz wprowadzic user od A do Z :roll: jednak sie wstrzymalem i widze ze bardzo dobrze zrobilem :D.

Patrze na kilka postow i co widze, bedzie sie dzialo :D
Patrze na ankiete, widze kilka nickow i sam nie wiem na co sie zdecydowac. Zal ze nie ma w niej niggaza, chlopaczka badz zawdiego :P Ale na nich przyjdzie czas :D

Sam zaglosuje na Jarzyne bo to w koncu gosc ktory wie komu kibicuje. A i z wielu jego postow mam niezla polewke, wiec jakby wygral byloby podobnie.

Gdzies przeczytalem, ze ktos tam chce mnie widziec w ankiecie. Odpowiem tak, lubie byc w centrum zainteresowania i uwagi, ale z braku laku i czasu na pisanie takie jakbym chcial nie wiem czy to ma sens. Aczkolwiek jestem do tego bardzo chetny. Jak mozna przy nastepnym rozdaniu chce byc wziety pod uwage.

Pozdrawiam.

Dziekuje za brak uwagi.
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice
Obrazek
http://smitu.blog.onet.pl/
Smithu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Berele Lewartow Pt 14.10.2005 14:51

Już Ci zaza tłumacze. Ludzie przysyłają mi propozycje pytań na priva(nie będe dawał limitów) ,ja z tych propozycji wybieram moim zdaniem 10 najciekawszych, które następnie przesyłam tobie, a ty starasz się ciekawie na nie odpowiedzieć.
-halo
-siemasz Pop, Witek nawija. Lecimy!
-gdzie?
-jakto [k****] gdzie?! Do bojuuu!
Berele Lewartow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Mentor Pt 14.10.2005 16:02

Oddaję swój głos na Krzysztofa Jarzynę jako reprezentanta przeciwnego obozu w Hiszpanii :wink: Zaza wygra, ale nie można dopuścić, aby takie osobistości jak Jarzyna, piwus czy 'Piotrek' odpadły :roll:
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Krzysztof Jarzyna Pt 14.10.2005 18:10

piwus napisał(a):W imieniu swoim, Jarzyny i wszystkich bezprawnie wykorzystanych

Dzieki Piwus, ze pod moja nieobecnosc stanales w mojej obronie :D bo wchodze przed chwila, patrze, a tu moj szanowny nick w ankiecie :shock: poczulem sie jak Marta z "Na Wspolnej" - wziety sila :cry: :lol:

No ale poki co mam 8% poparcia, czyli tak gdzies w polowie miedzy Lepperem a Ilaszem :lol: chyba dobrze jak na kandydata bez dotacji ze skarbu panstwa. zatrudnie jeszcze Kostka jako szefa sztabu i gonimy Zaze :lol: :twisted: :wink:

Po drugie:
Smithu napisał(a):Sam zaglosuje na Jarzyne

Niggaz napisał(a):Oddaję swój głos na Krzysztofa Jarzynę

Snipp_ napisał(a):oddałem głos na tego napinacza

cloner napisał(a):Ja oddalem glos na najwiekszego napinacza na tymze forum

Wiec dlaczego mam tylko 3 glosy :shock: :lol: cos wam ankieta nawala :lol:

Po trzecie:
Niggaz napisał(a): Krzysztofa Jarzynę jako reprezentanta przeciwnego obozu w Hiszpanii

Nie mow, ze wolisz Hiszpanow niz Hiszpanki :shock: :wink:

Po czwarte:
Generalnie zawsze stawiam na Tolka Banana, ale dzisiaj wyjatkowo postawie na Piwusa, ot tak mi sie umyslalo.
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wracając Do Meritum