Pytania do...

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto po kryjomu rozmawia z Delmą?

Bagg?
19
41%
Corinthians?
7
15%
Babel?
6
13%
Adekk?
6
13%
Diamen23?
8
17%

Liczba głosów : 46

Postprzez Mentor Pt 14.04.2006 12:38

Nie za bardzo z racji tego, że prace nad nową zabawą utknęły już na pierwszym etapie i czekają na wznowienie :lol:

Mam za dużo roboty póki co. Lepiej nie czekajcie na nic cobyście się nie zawiedli. Zawsze lepsze pozytywne zaskoczenie w razie jakby pomysł wypalił :wink:
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Dombroś Pt 19.05.2006 17:07

Żeby ruszyć temat to proponuję aby ktoś zebrał pytania dotyczące mnie...tak dla ruszenia zabawy :D
Obrazek
"Nie lubię oglądać Ronaldinho, bo wiem, że nigdy nie będę grał tak jak on"- F.Torres
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Postprzez UltraInter Pt 19.05.2006 17:20

Dombroś
13 dzielnica. Co przez to mamy rozumieć :?:
Łap tego loopa łap ten loop! Wiesz kto jest tu? GTW!
UltraInter
Skład B
Skład B

Postprzez Dombroś Pt 19.05.2006 17:22

UltraInter napisał(a):Dombroś
13 dzielnica. Co przez to mamy rozumieć

Pytania wysyła się do jednej osoby i ona wybiera te njalepsze. :D Ja nie mogę teraz pełnić tej fukcji bo pytania są kierowane do mnie :lol:
Obrazek
"Nie lubię oglądać Ronaldinho, bo wiem, że nigdy nie będę grał tak jak on"- F.Torres
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Postprzez Marco_Van_Basten Pt 19.05.2006 17:27

Uważasz sie za tak bardzo interesująca osobe, żeby zadawać Ci pytania ?? Z tego co wiem to ludzie z forum decydują komu zadawać pytania.Pamiętaj o tym. Bo wyjdzie na to, że będziesz musiał sobie sam je zadawać.
Marco_Van_Basten
Kapitan
Kapitan

Postprzez Sero Pt 19.05.2006 17:32

Marco_Van_Basten napisał(a):Uważasz sie za tak bardzo interesująca osobe, żeby zadawać Ci pytania ?? Z tego co wiem to ludzie z forum decydują komu zadawać pytania.Pamiętaj o tym. Bo wyjdzie na to, że będziesz musiał sobie sam je zadawać.

Myślę że Dombroś dorobił się już sławy na forum :)
Pozatym przez zbyt małe zainteresowanie tematem, topic został przerwany.
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Sero
El Nerazzurro

Postprzez Dombroś Pt 19.05.2006 17:36

wow :shock: Marco_Van_Basten bardzo dobrze czytasz ze zrozumieniem :lol: Jakbyś przeczytał mój pierwszy post..
Albo nie nie fatyguj się ja Ci powiem co chciałem przez to osiągnąć :P Otóż....Szwędałem sie po forum i natknąłem się na post Piotrka ..poklikałem w jego opisie co :shock: "Pytania do...:
Patrzę że ostatni post napisany przez Niggaz'a był napisany dość dawno temu..Tak więc aby RUSZYĆ temat zaproponowałem siebie...

Uważasz sie za tak bardzo interesująca osobe, żeby zadawać Ci pytania ?

Nie sądze..
Ale jak pisał Sero przez swoje czasem głupie posty jestem dość znaną osobowością forum :wink: Ale powoli nadrabiem..a bynajmniej się staram :twisted:
Pamiętaj stary - żelazna zasada martekingu "Nie ważne co o tobie mówią..byle by mówili" :twisted:

będziesz musiał sobie sam je zadawać.

UltraInter już zadał pytanie :P

Dobra, nie zadawajcie pytań bo userzy tacy jak Marco_Van_Basten pomyślą sobie że robię to dla sławy albo dla postów...
Najlepiej zamknąć ten temat....

Nie ma sprawy. // Eto'o
Obrazek
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Poprzednia strona

Powrót do Wracając Do Meritum