Szkółka piłkarska

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Szkółka piłkarska

Postprzez golgolgol Pt 02.12.2011 0:05

Witam , jestem nowym użytkownikiem forum i w sumie to zarejestrowałem się w konkretnej sprawie ... Obecnie chodzę do 3 klasy gimnazjum w piłkę nożną gram już dobre 7 lat (na stoperze) jak wielu wiadomo z małego miasteczka troszkę trudniej jest się wybić "gdzieś wyżej" . Przejdę teraz do sedna sprawy ,do klasy pierwszej liceum chciałbym iść na testy do różnych szkółek piłkarskich w całej Polsce i spróbować "swoich sił" - tu rodzi się moje pytanie czy znacie może jakieś dobre szkółki piłkarskie które przyjmują rocznik 96 ? Jeśli tak to prosiłbym o jakieś informacje kontaktowe i w razie możliwości mniej więcej daty testów .
Pozdrawiam
golgolgol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Re: Szkółka piłkarska

Postprzez golgolgol Pt 02.12.2011 20:05

Odświeżam.
golgolgol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez sbQ So 03.12.2011 9:53

Szukaj tam gdzie masz najbliżej. Nie ma sensu pchać się gdzieś w Polskę, aby później (czego Ci nie życzę) rzeczywistość drastycznie zweryfikowała Twoje plany i marzenia, bo nagle się okaże, że ktoś inny ma tatusia na wyższym stanowisku i Ty odpadasz.
Popatrz sobie na stronach klubów, do których masz najbliżej, o informacjach na temat testów. Ewentualnie wszędzie masz numery telefonów. Dzwoń, pytaj. Powodzenia.
Obrazek
sbQ
Moderator
Moderator

Postprzez golgolgol So 03.12.2011 11:07

Chodzi mi głównie o sposób szkolenia , bo planuje zostać w klubie i nadal grać w nim ligę . Chodzi tylko o szkółkę piłkarską w której będę miał kontakt z piłką dzień w dzień , a nie jak to bywa w klubie dwa razy w tygodniu ?
golgolgol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Powrót do Wracając Do Meritum