Zico masz mnie Embarassed Tak szczerze wrzuciłem na prowokację i chciałem zobaczyć jak wbijają inni forumowicze na kibiców Legii, wrzucając z premedytacją fałszywe zdjęcia jak to robią media Laughing Z tego co mi wiadomo to ktoś na innym forum wrzucił to foto i przez jakiś czas nikt nie zwrócił uwa...
Śląsk koszykarski i piłkarski to zupełnie inna bajka, dwa inne kluby, ziezalezne budżety etc A tak w ogóle to sporych pieniędzy nie było. nawet Piast daje grosze.
Po wygranej 3:0 ze switem jesteśmy coraz blizej przynajmniej baraży
W Warszawie powinnien być stadion na 50 tyś i wtedy by było widać ze tez sa tacy kibice . Nie ma co sie oszukiwac, że Legia ma zupełnie inne mozliwości.
Zawsze wierni i oddani to są Śląska Wrocław fani
Zgodze się, ale nie wiem czemu Jaga w pierwszej trójce. Ma dobre oprawy-ok, ale wątpie żeby były w pierwszej trójce. Ja bym się prędzej spytał co robi tutaj Lech bo akurat jaga pokazała się z bardzo dobrej strony. Jak dla mnie możesz w ogóle nie dyskutować. To tylko jedna z twoich wypowiedzi, z res...
1.Widzew 2.Jaga i Legia(podobny poziom opraw) 3.Lech ...długo nic Nie ma jak obiektywność. Nawet nie będę komentował kolejności :lol: :lol: :lol: Ale co do Widzewa to: :arrow: Słaba średnia kibiców na stadionie, częste mecze po 4 tyś (np Śląsk który ostatnimi czasy nie imponował frekwencją bije was...
Przyznam szczerze, że na Konwiktorskiej, mimo iż byliśmy bardzo ściśnięci (bo nie ma tam dużo miejsca dla kibiców gości) to my byliśmy głośniej, mimo iż faktycznie było pełnoo ludzi na ich trybunach Tylko ze pewnie 1/3 (jak nie więcej) na trybunach Polonii to albo obserwatorzy albo nawet za Legią. ...
Nie śledze ani oprawy na meczach Wisły, ani na meczach Lecha, Pogoni czy zadnego innego klubu, ale jeśli już od czasu do czasu widze zdjęcia z opraw to głównie kiedy jest Wisła, to najlepsze oprawy są kiedy grają z Legią. To jak się nie interesujesz to po co się wypowiadasz? Na meczach wyjazdowych ...
Żyleta - wiadomo, najwierniejsi polscy fani, Czym przejawia się ich wierność? Tym, że chodza na pierwszą lige na mecze w których Legia zawsze walczy o zwycieństwo, w sezonach gdy zawsze walczy o mistrza? Skoro to takie oczywiscte to prosze o argumenty :wink: . A moze to Kolporter Korona ma najwiern...
bo rekord swiata jest 100 i wydaje sie nie do pobicia w dzisiajszych czasach. Wydaje mi się że to ejst tylko rekort NBA a nei świata z drugiej strony on zdobyl te swoje 100pkt zanim jeszcze wprowadzono rzuty za 3 punkty. I tak by nie rzucałł za 3 :) Detroit gra naprawde imponująca, solidną koszyków...