Znalezione wyniki: 60

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: Liga argentyńska

Jak na nieradzenie sobie w Ajaxie Cvitanich ma całkiem niezłe statystyki w Eredivisie - 30 meczów/13 bramek/6 asyst, no a jak na dalsze zachwycanie swoją grą w Argentynie stytysytki ma wyjątkowo nędzne - 8 meczów/2 bramki/0 asyst, okraszone dodatkowo kontuzją, która wykluczyła go na ponad pół sezonu...
przez xeneize
Śr 11.01.2012 10:17

Dział: Piłka na świecie
Wątek: Liga argentyńska
Odpowiedzi: 371
Wyświetlone: 56221

Re: Belgijskie pokolenie

Co myślicie o młodych Belgijskich piłkarzach? Czy za jakieś 5 lat reprezentacja złożona z min. Lukaku, Defoura, Hazarda, Fellainiego, no już niech będzie nawet ten Witsel, Dembele, Vermaelena (dopiero 24 lata), Vertonghena, Logan Bailly'ego (chociaż nie śledzę Bundesligi, niewiem czy gra i jak gra,...
przez xeneize
Śr 07.04.2010 13:04

Wątek: Belgijskie pokolenie
Odpowiedzi: 25
Wyświetlone: 981

Jarzinho, gdyby dziennikarze najbardziej poczytnego dziennika sportowego w Argentynie przeczytali to co napisałeś to pewnie zdrowo by im kopary opadły. Messi bardziej winny porażki niż Tevez? Wg. nich ojców porażki jest dwóch - Basile i Tevez, z czym ja się zgadzam w 100%. Demichelis najsłabszy na b...
przez xeneize
Cz 22.11.2007 21:02

Wątek: Reprezentacja Argentyny (zbiorczy)
Odpowiedzi: 178
Wyświetlone: 19070

Ciekawe czy pokaże się jakiś Aguero bądź Messi w drużynie młodych Argentyńczyków. Raczej trudno aby się pokazał skoro na turnieju w Korei nie ma trzech najbardziej utalentowanych piłkarzy argentyńskich w rocznikach 90 i 91. Federico Laurito nie zdążył się wykurować po zerwaniu więzadeł na początku ...
przez xeneize
Pn 20.08.2007 17:40

Wątek: MŚ do lat 17 - Korea Południowa
Odpowiedzi: 16
Wyświetlone: 5001

Co prawda to tylko piłka młodzieżowa do lat 17, ale przyznam że szczęka zdrowo mi opadła kiedy przeczytałem, że do finałów MŚ do lat 17, które odbędą się w sierpniu tego roku na boiskach Korei Płd. nie zakwalifikowała się drużyna obrońców tytułu mistrzowskiego - Meksyk. Informacja ta jest tym bardzi...
przez xeneize
Pn 09.04.2007 19:36

Wątek: US Open Cup
Odpowiedzi: 188
Wyświetlone: 38315

Berik napisał(a):Gdzie Ty widzisz brak Puyola i Ramosa?

Hehe, wszystko się zgadza. Owszem, Puyol i Ramos są w kadrze, tyle że w meczu przeciwko Duńczykom nie będą mogli wystąpić z powodu nadmiaru żółtych kartek.
przez xeneize
So 17.03.2007 11:46

Dział: Hiszpania
Wątek: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)
Odpowiedzi: 813
Wyświetlone: 76974

Jestem bardzo ciekawy tego starcia z Duńczykami. Hiszpania nie dość, że znajduje się w bardzo nieciekawej sytuacji to jeszcze w dodatku przystąpi do tego meczu poważnie osłabiona. Jednych piłarzy wyeliminowały kontuzje, innych jakieś kryzysy formy, a jeszcze innych kartki. Lista nieobecnych wygląda ...
przez xeneize
Pt 16.03.2007 23:27

Dział: Hiszpania
Wątek: Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)
Odpowiedzi: 813
Wyświetlone: 76974

Cóż, Boca wylosowała po prostu fa-ta-lnie. Nie chodzi mi tutaj oczywiście o klasę sportową rywali, ale o wysokości na jakich będzie musiała rozgrywać swoje mecze. Bolivar - 3600 m.n.p.m. Cienciano - 3400 m.n.p.m. Toluca - 2670 m.n.p.m. Jeżeli do tego doda się, że stadion Boca z uwagi na rozróby podc...
przez xeneize
N 24.12.2006 10:01

Wątek: Copa Libertadores
Odpowiedzi: 168
Wyświetlone: 32816

Dość długo tu nie zaglądałem, więc siłą rzeczy umknęło mi to pytanie. Czy kwestia Pekermana jest nadal w USA aktualna? Facet jakby nie patrzeć ma już wyrobioną markę, ale ja tam bym go nikomu nie polecał. Owszem, zbudował na turniej mistrzostw świata bardzo mocną drużynę, kto wie czy nawet nie najmo...
przez xeneize
N 24.12.2006 9:53

Wątek: Reprezentacja Argentyny (zbiorczy)
Odpowiedzi: 178
Wyświetlone: 19070

Waza sie losy trenera reprezentacji Meksyku Jeszcze nie tak dawno bardzo poważnym kandydatem na to stanowisko był inny Argentyńczyk – Marcelo Bielsa, o którego mocno zabiegała federacja Meksyku. Bielsa od momentu kiedy rozstał się z reprezentacją Argentyny odrzucił wszystkie możliwe oferty ja...
przez xeneize
So 11.11.2006 9:13

Wątek: Reprezentacja Meksyku (zbiorczy)
Odpowiedzi: 62
Wyświetlone: 18469

Trener Boca Juniors La Volpe w jednym z telewizyjnych wywiadów zapytany o ewentualne wzmocnienia na przyszły sezon wspomniał o dwóch piłkarzach grających obecnie w lidze meksykańskiej. Pierwszym z nich jest urugwajski napastnik – 27 letni Vicente Sanchez (17 występów w reprezentacji Urugwaju &...
przez xeneize
Pt 03.11.2006 7:54

Wątek: Liga Mexicana
Odpowiedzi: 82
Wyświetlone: 21752

Chuck Blazer sekretarz generalny strefy Ameryki Polnocnej, Srodkowej i Karibow czyli CONCACAF podal dzisiaj na konferencji prasowej w Nowym Jorku, ze w turnieju mistrzowskim Gold Cup wystapia tylko reprezentacje tej konfederacji. Mistrzostwa CONCACAF zwane Gold Cup odbywaja sie od 1991 roku, ale za...
przez xeneize
Wt 31.10.2006 23:17

38-letni Hernan Medford został selekcjonerem piłkarskiej reprezentacji Kostaryki, z którą będzie pracować co najmniej do końca eliminacji mistrzostw świata 2010 roku. Medford grał w drużynie Kostaryki na mundialach w 1990 i 2002 roku, a także m.in. w hiszpańskiej ekstraklasie w Rayo Vallecano. Jako...
przez xeneize
Wt 31.10.2006 11:18

CONCACAF

Nie będę sie wysilał i pisał jakiegoś wprowadzenia tylko przejdę od razu do rzeczy. Meksyk? USA? Gold Cup? MLS? Przyznam, że trochę sporo tych tematów zważywszy na znikome zainteresowanie piłką tego regionu. Może jeden zbiorczy temat byłby lepszym rozwiązaniem? Niewielkie zainteresowanie piłką tego ...
przez xeneize
Pn 30.10.2006 20:49

Welcome back, Xeneize dawno Ciebie tutaj nie bylo Witaj MLS, widzę, że na Ciebie zawsze można liczyć. Fakt długo mnie tu nie było, ale od czasu do czasu staram się tu zaglądać, a że na PN poziom niestety systematycznie się obniża ponownie zawitałem tutaj. Wiem, że masz tematy o Meksyku, o USA, a cz...
przez xeneize
N 29.10.2006 8:59

Wątek: BEACH SOCCER WORLD CUP 2006
Odpowiedzi: 28
Wyświetlone: 9208
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl