Zarazem środkowy palec dla pana Babtisty, który dziś zapomniał, że od paru miesięcy jest zawodnikiem Romy a nie Arsenalu. Jego dzisiejszy występ poniżej wszelkiej krytyki. To prawda, ale przynajmniej nie pomylił się z jedenastu metrów. Wolałbym żeby nie pomylił się w 80 minucie kiedy spartaczył tak...
Zarazem środkowy palec dla pana Babtisty, który dziś zapomniał, że od paru miesięcy jest zawodnikiem Romy a nie Arsenalu. Jego dzisiejszy występ poniżej wszelkiej krytyki.
Ochłoń, ochłoń...A najlepiej obejrzyj sobie mecz jeszcze raz.Bo błądzisz.Bardzo dobry mecz z obu stron, sporo emocji.Świetne zmiany Spalla.Podziękujcie Seedorfowi za zmaszczenie 200% okazji Razz Ze co :?: w którym momencie Roma była lepsza chyba jak strzeliła na 2-1.Tak Milan miał Romke na patelni ...
Przegrywamy Wygrany mecz... Nie wiem co oni zrobili...Przypomniał sie z deka Stambuł wtedy też jak frajerzy zagraliśmy...Mecz ewidentnie pod nasze dyktando mogliśmy wygrac to bardzo spokojnie...a Roma z taką grą to niech znowu szykuje duży worek na bramki na old trafold napisze więcej jak ochłone.....
Mnie ciekawi tylko jedno.Mianowicie reakcja na to wszystko wrocławskich fanów.Tutaj moim zdaniem mogą być spore kłopoty.Wiem, że nazwa i herb nie będą zmieniane, ale mimo wszystko smród pozostaje. Jak dla mnie rozwiązanie było prostsze: Drzymała wycofuje się z Dyskobolii a potem inwestuje w Śląsk, a...
Z "Inland Empire" jest niestety kłopot.I to dosyć spory.Krótko mówiąc dystrybutor tego filmu w Polsce "Kino Świat" już parokrotnie przesuwał datę premiery.Teraz mówi się o jesieni.Moim zdaniem nie najlepszy to termin, głownie dlatego, że premiera DVD (oczywiście nie w PL) jest pl...
Sampa - Roma 2-4 8) Kolejne 3 pkt i kolejny wielki mecz Rzymian.Gospodarze po prostu nie istnieli.Wielki mecz Tottiego.Bramka na 4:1 po prostu palce lizać, genialny strzał, z narożnika pola karnego..Po tym golu owacja dla Capitano także od fanów Dorii, którzy docenili jego wielką grę w dniu dzisiejs...
[ tylko po co taki transfer skoro potem bedzie lawka, trybuny i zahamowanie kairery - lepiej sredniak europejski A dlaczego podchodzisz do tego w ten sposób?Ludzie bądźmy dobrej myśli...Ostatnie mecze eliminacyjne pokazały, że ludzie grający w naszej lidze posiadają umiejętności pozwalające na grę ...
Nie wiem gdzie to wkleić czy tutaj czy w temacie o polskich transferach, ale...Myślę, że bardzo ciekawe info. Matusiak: z Bełchatowa do Romy? Bohater meczu z Belgią podjął decyzję, że zostaje w BOT GKS Bełchatów do końca sezonu. Jednak później być może przeniesie się do AS Roma. Jest taki temat. Ist...
Coś cicho się zrobiło w tym temacie, a przed nami przecież już jutro wielkie widowisko... 8) Najwyższa pora chyba rozkręcić temat.. :wink: Może zacznę od statystyk: Ogólny bilans meczy Milan-Roma rozgrywanych na Giuseppe Meazza: zwycięstwa Milanu - 42 remis - 17 zwycięstw Romy - 12 Ostatnie mecze ro...
MARUDY !!! dopiero 8 kolejka 4 punkty straty damy rade !! SCUDETTO I LM nasze .. lekko Nie rozumiem po co ten sarkazm. :roll: 4 pkt to dużo?? W tamtym sezonie po 8 kolejkach mieliśmy dokładnie 9 pkt. Strata do lidera wynosiła o ile mnie pamięć nie myli 15 pkt..Było lepiej??? :? Nie sądzę.. :? Zgodz...
Ale coraz bardziej mnie irytuje jego forma Confused ... ja wszytskio rozumiem: powarza kontuzja, blyskawiczna rehabilitacja, wyczerpujace MS ... no ale mimo wszytko, przy takim kredycie zaufania i sztabem ludzi ktory pracuje ze Francesco wrocil do formy to jednak oczekiwaloby sie lepszej formy i gr...
Hmm Braki brakami ale, ale... :P Na Chievo, które nie wygrało jeszcze spotkania w serie A powinno to w zupełności wystarczyć..Mirko!!! Graj i strzelaj, Romaniści czekają!!Byłbym zadowolony chociaż z kilku minut Serba na boisku.Nie wyobrażam sobie innego wyniku jak zwycięstwo Giallorossich.Kosowskiem...