Infrastruktura sportowa budowana z pieniędzy samorządów czy też centralnych to nie jest jakiś wielki problem. No, ale jakieś pierdolone lampki na moście to jest gruba przesada. lampki sa od wielu lat. Może nie od wielu lat ale od jakiegoś czasu i zazwyczaj most jest podświetlony więc nie ma się co ...
Bez przesady z tym Manu Gościu jest tragiczny i dzisiaj zdążył to pokazać mimo, że grał z minutę. A o Hubniku radziłbym powoli zapominać w kontekście gry w Legii.
Ja proponuje takie ustawienie na ojro: -------------------Szczęsny ? ---Dudu---Perquis---Arboleda--Boenisch ---------Matuszczyk---Polański ---Melikson-----Roger-----Obraniak -------------Lewandowski ? Jak się nazywa ten Duńczyk(?), którego chcą do reprezentacji? On jest chyba napastnikiem a w tej fo...
Można, za przeproszeniem, skończyć pierdolić o Benitez po każdym meczu? Nudne się to robi i tyczy głownie jednego usera. Dzisiaj sięgnęliśmy dna i mam nadzieję, że siwego już nie ma w tym klubie.
Brawo ! Konsekwencja tej bramki będzie kolejna seria postów treściowo wymuszających wywalenie Gasperiniego. Nie mam nic przeciwko, ale niech najpierw polecą głowy na górze, bowiem bogatsi o wiedzę zdobytą w czasie ostatnich dwóch okienek powinniście podchodzić bardzo ostrożnie do ewentualnej zmiany...
Też to zauważyłem. Zresztą już tak od 3 rundy miałem wrażenie, że jak tylko Ukrainiec by chciał to by przyśpieszył i skończył tą walkę w minutę-dwie. Chyba jednak nie chciał robić takiej przykrości publice, która nie wiem z jakiej paki go wygwizdała.